tiistai 22. helmikuuta 2011

H-hetki lähestyy...

Meillä eletään jännittäviä hetkiä. Kiran ja Aslanin "treffeistä" on tänään kulunut 61vrk ja synnytys lähenee vauhdilla. :) Tänään lämpö käynyt 36,8 asteessa, mikäli kyseessä ei ollut mittausvirhe. Ilta mennyt jännittäessä! Petaillut kovin sänkyäni ja vaihtelee usein makuuasentoa. Ruoka ei enään maistunut, aamulla kyllä söi. Veikkaan että viimeistään huomenna meillä tuhisee raitapaitoja. :)
Ohessa vielä kuva Kirasta tänään (61vrk) sekä yhdistelmästä kuva.

Facebookissa on laaja verkosto jännittäjiä, päivittäin on porukka odottanut uutisia. ;)

61vrk astutuksesta


Yhdistelmä

Kaarinaan on ilmoitettu 66 whippettiä ja 41 borzoita, sitäkin siis odotetaan & jännitetään jo! :) Tosiaan Koukku ja Lara lähdössä. Kummallekin H:ta hakemaan. Koukku stressaa ja on kevyt urokseksi ja Lara on kalju. ;) Samalla reissulla pitäisi Neo viedä takaisin Kaarinaan. Tänään harjoittelin hieman Koukun kanssa seisomista ja tuli harjoiteltua häiriön allakin. Häiriönä siis pihaan ajava äiti jonka saapuminen sai Netan ja Ronjan haukkumaan ja Ronja juoksi keittiön ja eteisen väliä. ;)

Koukku-poika pääsi myös tänään pitkästä aikaa vapaaksi pihaan. Hyvin lyhyt juoksutus, mutta isoimmat energiat sai purettua. Luoksetuloa ja seuraamista otettiin samalla ja poika on ihan mahtava. ♥



Koukku 2v

Lara ja Neo 22.2.2011

Koukku revittelee


Seuraava päivitys koskeekin sitten toivottavasti pentuja. ;)

2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Ei tässä malta enää mennä nukkumaankaan :D. On jäänyt tämä huomiseen non-insecta-tunnistuskokeeseen lukeminen kyllä aika pahasti, kun keskittyminen herpaantuu koko ajan.

Tsemppiä synnytykseen!

jatzarin poppoo kirjoitti...

hengessä mukana ;)