tiistai 10. toukokuuta 2011

mätsäri ja Tampere KV tulokset

Tosiaan viime viikonloppu tuli pyörittyä taas kehässä. :)

7.5. eli lauantaina mentiin äidin ja Laran kanssa mätsäriin Palmgrenin parkkikselle, järjestäjänä oli PAK , kuten viime vuonnakin samassa paikassa. :) Siellä tavattiinkin sitten Sanna + vanhemmat ja mukanaan heillä oli keskarivillis Aaro ja kääpiö villis Helmi. Onnea vielä Aaron (pienissä) SIN1 BIS3! Ja toki myös Helmin SIN-ei sij.
Myös Sirpa Palomäki tavattiin kun oli jälleen myymässä siellä, tällä kertaa mitään ei tarttunut mukaan. ;)

Isoja aikuisia taisi olla 15-16? Lara oli heti toisena ilmoittautuneissa eli päästiin heti ekana parikilpailuun kehään. Vastassa Laralla oli uskomattomassa kunnossa oleva, marraskuussa 11v täyttävä tolleri. Lara sai paljon tuomarilta kehuja kuinka kepeästi liikkuu. :) Lara saikin punaisen nauhan eli näinollen "voitti" parinsa. Aikamme odoteltiin ja punaisen saaneet kutsuttiin kehään, pieni yllätys oli kun meidän numero mainittiin jatkoon pääsijöiden joukossa. Enemmän jännitti vielä kun kehässä oli sijoittamatta enään Lara ja yksi upea seropi. Lopulta kuitenkin seropi voitti (ja saman om. toinen seropi 3.sijalla). (Ainakin veikkaan että olivat seropeja, ellei seiskareita sitten olleet)
Lara siis PUN2! Ihan mahtavasti tyttö jaksoi esiintyä kuumuudesta huolimatta :) Ja tuomari sentään juoksutti melko paljon meitä.

Tampereelta kotiin päin mentäessä pysättiin ja otettiin seisotuskuva
Sunnuntaina eli 8.5. mentiin sitten Tampereelle KV näyttelyyn Laran kanssa. Juniori narttuja oli ilmoitettu 3.
Staraja Russa Katariina (jos en väärin muista) JUN-ERI JUK1 SA
Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" JUN-ERI JUK2
Marosnaje Amelie Aljosinka "Lulu" JUN-H

Tuomarina ruotsalainen whippet kasvattaja Agneta Kappers.
 ‎"Sievä narttu, jolla hienot linjat. Hyvä pää ja ilme. Riittävä etuosa. Hyvät takakulmaukset. Tarvitsee edelleen lisää leveyttä ja massaa runkoon. Liikkuu vaivattomasti ja sujuvalla askeleella."
Tavattiin myös Hanna Salminen sekä Vinka (whn Besties Nokonnuuka, AVO-EH) sekä Krista Karjaluoto joka esitti Vinkan. Eija Vigrén kera Collin (bou Charlotte'russe Malcolm, NUO-EH). Sirpa Palomäki ja Awa (whn FI MVA Scheik's English Rose, VAL-ERI VAK3 SA). ym

Seuraavaksi suunnataan sunnuntaina Raumalle näyttelyyn, Lara lähtee sinnekin. Siellä tavataan myös Heidi ja Laran Fasu-veli (M. Aifal Aristovul) ja esitän Hannelen puolesta Maceg-veljen (M. Aleksandr Ahotnik). Sekä monta muuta ihanaa ihmistä ja koiraa, mm. Sirpa & Awa sekä Jenni Veijalainen & Hippu (bon FI MVA Vilpertin Hizer).

Ensi viikolla mennäänkin sitten Laran kanssa vaellukselle ja ollaan siellä muutama päivä, siitä lisää sitten. Sunnuntaina yritän myös Rauman tulokset tänne päivittää. Seuraavaksi näyttelyitä onkin 4.-5.6. whippet erkkari&open show (Kira&Koukku kehään ja Unna&Ado turistiksi + kyyditään Awa lauantaina Mustialaan) ja sitä seuraavana vkl eli 11.6. myöskin Mustialassa borzoi erkkari. Riihimäelle olis tarkoitus myös mennä, katsotaan ilmoitanko vain Laran vai myös Kiran&Koukun kun samalla tuomarilla kummatkin rodut.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Viikonloppuna nähdään! ;)