tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kaarina ry 2011

5.3.2011 oli tosiaan Kaarinan ryhmänäyttely (FCI10), järjestäjänä Turun vinttikoirakerho. Toista kertaa siellä oltiin, viime vuonna Kiran kanssa ja samalla reissulla haettiin Lara.
Nyt siis kehään meni Lara ja Koukku, Neo palautui samalla Kaarinaan ja nyt pidetään sormet ja varpaat pystyssä että poitsu pääsisi tänään uuteen kotiin!

Tuttuja tuli nähtyä hirveästi taas, kiitos kaikille! Suurin osa kyllä yllätys, yllätys oli borzoiporukkaa ;) Whippetporukasta kiitos kuitenkin Sirpa, Mari, Meri ja kaimani Marika! Borzoiporukasta mm. Eija P., Eija V., Riikka, Hannele, Satu, Heidi, jne.

Kaksi Laran veljeäkin oli paikalla, tässä poikien tulokset:

Marosnaje Aleksandr Ahotnik "Maceg" JUN-EH
Marosnaje Aifal Aristovul JUN-ERI JUK4

Omien koirien arvostelut yritän joskus sada kotisivuille, hieman epäselviä ovat ja Koukun arvostelu vieläpä Ruotsia. Tässä kuitenkin kuvat ja tulokset. Larakin yllätti täysin, paras tulos tähän asti ja kehässä vieläpä juoksuisena ja karvattomana! ;)


Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" JUN-ERI JUK3Kuva: Pekka Elkelä

Roberta's Konnankoukku "Koukku" AVO-EH
Kuvat yllä ja alla: Maisa K.

Huomenna tulee sitten uusi "postaus" kun pennut täyttävät 2vko ja edessä kuvaussessio ja samalla punnitaan (kuten joka päivä nytkin). Kovasti on tytöistä ollut kyselyjä, pojista ei niinkään. Nyt osaan kuitenkin melko varmasti luvata että tyttöjen sijainnit tulee olemaan: Pori, Rauma, Kirkkonummi, Nakkila (sijoitus) ja Unna jää äidille Poriin. Tytöille siis näillä näkymin on kodit tiedossa, toki riippuu paljon millaisia luonteita,yms paljastuu kunhan nuo tuosta liikkeelle lähtevät,yms. Kuitenkin alan myymään jo nyt "ei oota" tyttöjä kyseleville, nyt kuitenkin kyselyjä tytöistä tullut 6-8 ja narttuja myyntiin/sijoitukseen menossa 4 (Unnan olen äidille luvannut 100% varmuudella).

Mutta oikein mukavaa naistenpäivää lukijoille! :)

Ei kommentteja: