lauantai 19. maaliskuuta 2011

Pentukuvia lisää


Ado - kultapoika

Iilillä on aina pilkettä silmäkulmassa ja muutenkin veikeä riiviö ilme. ;)

Edellinen postaus kun koski pentujen 3vko kuvia, "seisotukset" ja naamakuvat, niin laitetaas tähän muita kuvia lapsista.
Pennut ovat kasvaneet mukavasti ja kiinteää ruokaa ovat alkaneet saamaan maidon lisäksi. Hyvällä ruokahalulla syövät, erityisesti Unna. ;) Leikkiminen ja pureskelu on tullut uusina ilmiöinä pentuhuoneeseen, kovasti roikutaan housunpuntissa, hiuksissa, käsissä, jne. Ei voi muuta todeta kuin että voi Kira raukka kun lapset häntäkin repii korvista ja jaloista. =)

Videokuvaa otan piakkoin ja laitan tänne myös niitä, veljeni digikameraa vain pyydän ensin lainaa. Itsellä kun järkkäri käytössä ja digikamera hukassa.

Lapset väsyneenä

Koukku-eno tutustuu pentuihin Kiran vahtiessa

Unnalle ollaan jopa ensimmäisiä näyttelyitä jo mietitty ja katseltu. ;) Toukokuussa pääsee turistiksi mukaan Eurajoelle mätsäriin ja kesäkuussa Tammelaan whippet erkkariin&open showhun.
Kovassa pohdinnassa on myös ollut laitanko narttua sittenkään sijoitukseen, pidänkö itsellä vai laitanko myyntiin. Toisaalta myös Ado tai Iili tekisi mieli itselle jättää jos ja kun Koukku kuitenkin kastroitavaksi menee. Katsotaan nyt paljonko on kysyntää,yms.
Nartuille kuitenkin aikalailla kodit tiedossa, yksi narttu tosiaan harkinnassa mitä teen. Pojista tullut pari kyselyä ja toinen kotiehdokas kävikin meillä kyläilemässä. Ihan mahtava koti tiedossa, pääsee joku pojista pääkaupunkiseudulle cirnecon kaveriksi. :) <3

Sini ja Möhkö leikkii

Painot tänään aamupäivällä. (Työnimi+paino, suluissa paljonko syntymästä tähän hetkeen tullut lisää, samassa järjestyksessä kuin tähänkin asti eli "Poika 1-6, Tyttö 1-5")

Ado 976g (+711g)
Iili 971g (+761g)

Don 952g (+718g)

Late 1067g (+812g)

Möhkö 953g (+663g)

Amanda 896g (+647g)

Unna 714g (+550g)

Sini 927g (+686g)

Spot 903g (+683g)

Ada 871g (+608g)



Ei kommentteja: