torstai 31. maaliskuuta 2011

Pennut 5vko

Pennut on nyt jo 5vko iässä, niin se aika on mennyt nopeaan. Ensimmäinen lähteekin sitten 16.4.2011 uuteen kotiinsa Helsinkiin, muista ei vielä tietoa.

Pennut ovat saaneet nyt vallata keittiön itselleen, alkaa pentuhuone olla liian pieni niiden menoihin. Selvästi liikkeet ovat varmempia nyt kuin aikasemmin, toki vieläkin välillä kaadutaan kun oikein juostaan. :)
Ruokahalu on kaikilla mahtava ja ovatkin nyt nappulan lisäksi saaneet koiranmakkaroita, jauhelihaa, naudanmahaa, piimää, raejuustoa ja kermaviiliä. Tarkoitus olisi totuttaa vähän kaikenlaiseen vaikka esim. koiranmakkaraa en omille koirilleni yleensä ostakaan.
Rokinet's Sea-Buckthorn "Ado"
EHKÄ jää kotiin
Rokinet's Blackberry "Iili"
VARATTU (Keuruu)
Jalostusoikeudella
Rokinet's Cowberry "Don"
VARATTU (Turku)
Rokinet's Blackcurrant "Kujo"
VARATTU (Helsinki)
Rokinet's Gooseberry "Möhkö"
KOTI TIEDOSSA (Seinäjoki)
Rokinet's Cloudberry "Hera"
VARATTU (Kirkkonummi)
Rokinet's Blueberry "Unna"
JÄÄ ÄIDILLENI (Pori)
Rokinet's Raspberry "Halla"
VARATTU (Merikarvia)
Rokinet's Strawberry "Spot"
VARATTU (Rauma)
"Jalostusoikeus", lisätietoja tulee kotisivuille jossakin vaiheessa
Rokinet's Cranberry "Ada"
VARATTU (Pori)
Lauantaina onkin tulossa taas mukavasti porukkaa vierailulle. :) Möhköä tullaan katsomaan ja samalla siis varmistuu koti. Tiina Oukka & Aslan-isukki sekä Anu Prinkkilä & Linda-täti ja Sara-mummu tulevat myös. Lisäksi harkoista,ym tuttu Niina ja Riikka tulevat toistamiseen. Mahdollisesti Spotin uusi perhe tulee tutustumaan isään, se ei ole tosin vielä varmaa. Niin ja perjantaina tulee myöskin harkoista tuttu Niina lapsineen katsomaan pentuja. :)

10.4. olisikin sitten Vaasan KV jonne suunnataan Laran kanssa, borzoita oli ilmoitettu 21kpl. Sitä innolla odottaen!

****

Ja mainostetaas vielä oman pentueeni tulevia serkkuja! ;)
Eli Miyessaan on tulossa pentuja vko 22! Isänä komea Spellbound Forgetmenot Santana "Noah" ja emänä kaunis FI MVA Miyessa Adelinda "Linda". Lisätietoja: Anu Prinkkilä/Kennel Miyessa

Ei kommentteja: