maanantai 25. tammikuuta 2010

Turku KV 24.1.2010

Lauantaina koirat "kärsi" kun pesulle joutuivat. Suihkun jälkeen olikin sitten hulluja koiria, jotka juoksee ympäri asuntoa kuivaamassa itseään. =)
Sunnuntai aamuna klo 5.30 soitti herätyskello sitten vaativana.... N. klo 6.30 päästiin lähtee ja hyvä niin, ehdittiin pysähtymään kaksi kertaa matkalla. Paikalla oltiin ajoissa. Onneksi päästiin ajamaan inva-paikalle isän takia, ei tarvinnut pidempään liukastella korkkareiden kanssa =) Tuskaa oli jo sekin matka kun Kira kiskoi hihnassa innoissaan, Ronja onneksi oli äidillä.
Päästiin hyvin kehän laidalle häkin ja tuolien kanssa, onneksi mentiin ajoissa. Tavattiin Meri Hallikainen & Toores (Encautom's Christmas Story) siinä ennen kehiä, harmi että itseä jännitti niin paljon että en kovin seurallinen ollut, mutta ei se mitään... Mukava oli silti tavata ja Toores on todella komea nuori poika... Kira rakastui :).
Yhden TK:laisen kanssakin juteltiin siinä ennen kehää, hänelläkin oli junnu narttu. Oli mukava tavata! =)
Kiran isän omistajakin tuli juttelemaan, mukava oli Ulla Rytkönenkin tavata! :)
Näyttelykuvia tulossa hieman myöhemmin...
Tuomarina meillä oli Kitty Sjong, hän tuli aina Tanskasta asti...
Roberta's Kardemumma "Kira":
"Femiininen pää. Hyvä ilme. Oikea purenta. Hyvin sijoittuneet silmät&korvat. Hyvä kaula, oikea ylälinja. Hyvä hännänasento. Hyvä rinnansyvyys. Oikea luusto. Hyvät kintereet/välikämmenet. Oikeanlaiset jalat. Vapaat liikkeet. Oikea turkinlaatu. Luonne voisi olla pöydällä parempi."
JUN-EH, JUK2
Täysikuun Rakkaustarina "Ronja":
"Femiininen pää&ilme. Oikea purenta. Hyvin sijoittuneet tummat silmät, hyvänkokoiset. Hyvä korvien asento. Hyvä kaula & ylälinja. Riittävän syvä rinta. Riittävät etukulmaukset, hyvät takana. Hyvä luusto ja jalat. Liikkeiden tulisi olla voimakkaammat. Tulisi olla vapautuneempi ja treenatumpi pöydällä. Oikea turkki."
AVO-H
Onnea Timolle (Kennel Whiptails) menestyksestä!
Whiptails Salt'n Pepper "Salttu" VSP
Peperone Parahandy ROP-VET, BIS-VET4
ym.
Onnea Jarmo Vuorinen (Kennel Scheik's)!
ROP-kasvattaja
Scheik's Dixi Dancer "Tia" ROP, RYP1
Onnittelu kaikille muillekin menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Ei kommentteja: