sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kevättä rinnassa

Ajattelin että voisi ehkä olla ihan hyvä hetki taas päivittää meidän tuoreimpia kuulumisia, vaikka ei viikossa nyt paljon olekaan ehtinyt tapahtua.
Maanantaina Lara sai ensimmäisen rokotuksensa. Yllättävän hyvin se meni, pelkäsin kyllä että tuo draamakuningatar saa hirveän sätkyn mutta ei huomannut mitään, onneksi.
19.4. on sitten tehoste ja samalla Ronja menee saamaan rokotuksensa. Mukavasti siis muistettavaa ensi kuulle jo :D Kaksi näyttelymaksua maksettava, 11.pv Laitilaan mätsäriin, 18.pv maalismaastoihin Harjavaltaan ja sitten seuraavana päivänä rokotuksille ja mulla on vielä hevosista näyttö.


Tiistaina luovutin avaimen koulun asuntolasta, koululle en siis mene ennen kuin 30.4. päättäjäisiin. Keskiviikkona alkoi sitten työssäoppiminen hevostaloudesta.
Aloitin siis jakson Porin tallilla eli P&O:lla.

Lara täytti jo 13vko eilen, kasvanut on mukavasti jo. Perjantaina oli vuorossa taas pesu, haisi niin kamalalta. Ties missä oli kierinyt... Kuivaaminen (kuivaajalla) sujui jo paljon paremmin kuin viimeksi :)

Eilen sitten oli vielä lisää kiusausta koirilla. Lara harjattiin, kaikkien kynnet leikattiin ja Ronja&Kira&Lara punnittiin.

Ronja: 11,1kg
Kira: 11,4kg
Lara: 10,7kg
Ja halusihan Ami-kissakin punnittavaksi tulla tietysti :D Painoa pojalla oli 3,8kg

Seisomakuvakin otettiin Larasta, tosin tuli hieman epäselvä.
Laralle on nyt ehdollistettu naksua. Pentukursseille oli tarkoitus myös mennä, katsoo nyt innostuuko kaveri lähtemään mukaan labbis pentunsa kanssa. :) Ulos osaa aika hyvin jo pyytää, muistellen Kiran&Ronjan pentuaikaa... Lainkaan niin usein ei enään ole löytynyt lattialta pissaa tai kakkaa. Jaksaa jopa odottaa että saan kengät jalkaan ja takin päälle, useimmiten ainakin. Vahinkoja sattuu tietysti yhä, onhan ikää vasta se 13vko.

Pentujen tiedot ovat tulleet jalostustietojärjestelmään. Kasvattaja tosin joutui palauttamaan paperit takaisin. SKL oli virheellisesti merkinnyt pennut ER-rekisteriin, mutta nyt on tiedot muutettu nettiin eli ihan normaalisti ovat nyt FI-rekisterissä.
Osallistumme 12.6. SBK:n erkkariin Laran kanssa. Lara pääsee pikkupentuihin silloin ja näin ollen tekee näyttelydebyyttinsä. Samassa yhteydessä saadaan treffata muita sisaruksia, sillä kasvattaja on pentutreffit tähän yhteyteen suunnitellut. :) Mukavaa tavata muitakin Marosnajen A-pentuja!

Toivotamme oikein mukavaa kevään alkua! Kyllä se kevät taitaa sieltä tulla, lunta on nyt mukavasti sulanut jo. Nytkin sataa vettä, hyvä vaan niin lähtee lumi sulamaan enemmänkin...

Muille lemmikeille tein oman blogin: http://rokinetsin.blogspot.com/

Ei kommentteja: