maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kavereita ja näyttelyä...

Olemme nyt treffanneet pari kertaa Marin Harmaalinnan koirapuistossa. Kokoonpanona ollut meiltä Ronja (Täysikuun Rakkaustarina) ja Lara (Marosnaje Anastasija Ljuba) ja Marilta Iines (Täysikuun Wappulempi) sekä Minni (Jatzarin Heily). Toisella kerralla mukana oli myös komea poika, hänet olinkin nähnyt ensimmäisen kerran jo pentulaatikossa ja viimeksi Pressankoirapuistossa. Poika whippet tunnetaan nimellä Osku (Tuiskuniityn Admiral), kiitos Pasi & Mari seurasta! Tässä nyt pari kuvaa puistoiluista...



Viime torstaina olimme jälleen Lännen Vinttikoirien maastojuoksuharjoituksissa. Ronja puhkui intoa ja juoksikin koko radan, hieman oikoi yhdestä kohtaa. Toista kertaa ei päässyt juoksemaan, koska oli näemmä vieheeseen,tms. rikkonut alaleukansa. Laralle vedettiin taas "suora" ja neiti oli yllättävän innokas! Lara juoksi hyvin suoran, mutta viehe vedettiin loppuun asti eli tuli äkkinäinen mutka ja viehe palasi ihan läheltä paikkaa josta lähti. Lara selvitti tämän niin, että juoksi samaa reittiä takaisin koko ajan viehettä tuijottaen ja lopulta sitten tappoikin vieheen. Ohessa tökerö yritelmä hahmottaa miten Laran juoksu meni, ja vaikka kuvasta niin ymmärtää, ei Lara juossut vieheen vieressä vaan ajoi ihan normaalisti takaa. :D

Lauantaina 5.6. lähdimme aikaisin aamulla kohti Tammelaa Ronjan, Kiran ja Laran kanssa. Ronja osallistui tosiaan Whippet-Harrastajien open showhun & erkkariin Kiran puolesta.
Open showssa Ronja meni ihan hyvin ravatessa, kylmän tuulen takia seisominen ei oikein onnistunut ja pöydälläkin pelotti kun teltta heilui. Ihan hyvin kuitenkin neiti meni, ottaen huomioon kuinka vähän on harjoteltu. Tuomarina meillä oli Agneta Kappers, Ruotsista.

Sheick's English Rose "Awa" NUO1 KP BIS-nuori sekä vielä BIS! Onnea Sirpa ja Awa!
Whiptails Handful Of Honey "Geena" PEN1 KP BIS-pentu,4-7kk! Onnea Timo&Kirsi!


Yövyimme Venesillan leirintäalueella kauniin Pyhäjärven rannalla. Sunnuntaina olikin sitten erkkarin vuoro, siellä tavattiinkin jo paljon tuttuja! Ronja meni paljon paremmin jo kun ilmakin oli lämpimämpi, pöytä oli silti taas se kamala paikka. Ronjan tulos ei siis yllättänyt, AVO-H. Todistettavasti siis meidän Ronja on Hyvän arvoinen, mutta meille mitä rakkain.

Whiptails Handful Of Honey "Geena" PEN1 KP PN-pentu 2
Miyessa Aslanthelion "Aslan" AVO-ERI3
Tuiskuniityn Angel "Ilo" JUN-EH
Perfect Stranger Brigitta "Brig" AVO-EH
Vi'Waun Uusa "Usva" AVO-ERI
Täysikuun Wappuihastus "Riia" AVO-EH
Sheick's English Rose "Awa" NUO-ERI1, BIS-nuori

Onnittelut kaikille!

Ohessa Pyhäjärven rannalla otetut seisomakuvat tytöistä
Tapasimme erkkarissa myös näillä näkymin tulevan yhdistelmämme isän. Eli suunnitteilla olisi nyt pentuja alkuvuoteen 2011 (astutus vuoden vaihteessa) yhdistelmästä Roberta's Kardemumma "Kira" + Miyessa Aslanthelion "Aslan". Lisää yhdistelmästä kotisivuiltani.


Seuraavaksi siis suuntaamme tulevana lauantaina kohti Kaarinaa Laran kanssa. Ensimmäinen näyttely pentuluokassa on siis borzoi erkkarissa. Treffataan samalla kasvattaja ja muutama sisarus. :)

Ei kommentteja: