sunnuntai 1. elokuuta 2010

Sprinttiä ja vähän muutakin

30.7.2010 suuntasimmekin auton nokan kohti Harjavaltaa. Mukaan lähtivät Kira, Koukku, Lara ja Netta. Siellä vietettiin tuttuun tapaan Lännen vinttikoirien Sprintti-ilta. Netta-vanhus sai lopulta viettää aikaansa autossa, ei vanhaaneitiä kiinnostanut viehe yhtään ja tuntui pntuvan toista etujalkaansa.

Kira oli toisena vuorossa juoksemassa. Kiire meinasi tulla kun tarvi alkaa solkipantaa laittamaan pk-pannan tilalle, helpompi toisessa päässä jonkun saada kiinni. ;)
Kirahan oli erittäin innokas, vieheen ja Kiran kanssa samaan aikaan kävely oli haastavaa, hihnassa kun riekkui innokas raitapaita. Erkille annettiin merkki että ollaan valmiita ja Tomi käynnisti vieheen, hiekkaa lensi silmiin kun neiti suurella innolla lähti perään. Erkki totesi että on se vaan niin nopea, ja olihan se. Ilpo ilmoitti ajaksi 7,01s/n.100m! :) Viime vuonna Kiran aikahan oli 7,43s (pentu tosin) ja Ronjalla aika 7,03s.

Lara oli sitten neljäntenä (?) vuorossa. Innokkaasti vauvakin perään lähti, hieman yhdessä kohtaa alkoi miettimään mutta jatkoi kuitenkin matkaansa. Aika tytöllä oli n. 8,56s, tarkkaan en aikaa muista joten tuo oli arvio.

Koukun aikana oli 7,43s. Ensimmäistä kertaa vieheen perässä :) Innokas poika oli kyllä.

Kira tulikin isoissa 2. sijalle. Alkoi olemaan jo formulatunnelmia kun ykköseksi tullut saluki juoksi toisella kerralla tuhannesosasekunnin paremman ajan kuin Kira, pienestä se oli siis kiinni ;)

Tulevalla viikolla olisikin tarkoitus sopia mittamiehen (Sarjasiin yhteyksissä) kanssa mittauksesta. Meiltä ainakin Kira&Koukku ollaan mittauttamassa ja tarkoitus olisi sen jälkeen maastokirjatkin anoa.

Jibarcon Azarel "Milo" lähti takaisin kotiinsa 31.7.2010. :)

Ei kommentteja: