tiistai 8. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Oi voih, tuntuu kirjoittaminen taas jäävän. Mullahan on tällä kertaa omassa koneessa kai verkkokortti,tms rikki eli netti ei toimi. Toivottavasti uuden saan pian!
Koukku, Ronja ja Kira hieman vanhemmassa kuvassa

Viime torstaina tapasimme Senjan ja Rimmi-borderin ja Papu-whippetin Harmaalinnan koirapuistossa. Kiitos seurasta vaikka eivät oikein innostuneetkaan juoksemaan siellä. Otetaan keväällä uusiksi! Saana tuli Tito-seropin kanssa sinne vielä ennen kuin lähdettiin kohti agilityhallia.


Rokinet's A-pentueen eno Roberta's Konnankoukku "Koukku" ja setä Miyessa Arizonaboy "Papu"


Lara ja Rimmi

Hallilla vedettiin kunnon juoksurallit! Treenattiin näyttelyjuttuja ja onnekseni löysin trimmauspöydän eli Koukku sai kunnon treeniä. Tosiaan Lara&Koukku oli vain mukana, kummatkin kert ilmottu Kaarinan ryhmikseen 5.3.
Koukku oli kovin innoissaan tekemässä muutakin hallilla. Yllätyin pojan seuraamista&sivulle istumista. Harjoteltuhan me ei olla. Esteet oli myös kiva juttu.


Lara nauttii auringosta

Mamma koira sen kuin paisuu. Ruokahalu yhä mahtava. Tänään eletään vrk 47. Ensi viikolla otetaan vielä lämpö ja loppuviikosta aletaan ottaan säännöllisemmin. Se olis n.2vko siis odotettavaa! Hankintoja tehty valmiiksi ja pentuhuonetta valmisteltu. Perjantaina olisi tarkoitus antaa "matolääke". Kira viihtyy tällähetkellä parhaiten pentuhuoneessa, sinne ei muilla ole asiaa. Paitsi Koukku joka hyppää aitojen ylitse...


44vrk mammakoira kuvassa

Mukavaa kevään odotusta, yritän päivitellä tänne pian kuulumisia!

~ Marika ja vinttipimeet ~

Ei kommentteja: