maanantai 16. toukokuuta 2011

Rauma kr 2011 ja Spotin treffaus

Eilen oltiin Rauman kr näyttelyssä. Esitin Laran lisäksi myös Laran veljen Macegin. Marosnajet loistivat kehässä! Sintti (Anjushka Agafia) oli eilen vastaavasti suorittanut hyväksytysti Liedon maastokisoissa koejuoksun. Tuomarina Raumalla borzoilla oli Maria Dekaristou, Kreikka.

Marosnaje Aleksandr Ahotnik "Maceg" JUN-ERI JUK1 SA PU3 ROP-juniori
(c) Jenni Veijalainen
Marosnaje Aifal Aristovul "Fasu" NUO-ERI NUK1 SA PU1 SERT VSP

Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" JUN-ERI JUK2 SA VARA-SERT

Laran arvostelu:
"Ihastuttava narttu. Todella kaunis pää, jossa pitkä kuono ja oikeanlainen alaleuka. Hyvä kaula ja ylälinja. Rintakehä riittävän syvä. Leveät lonkat. Litteät kyljet. Hyvät kulmaukset. Erinomainen häntä. Hyvä turkki. Liikkuu voimakkaasti ja terveesti mutta pitäen pään ylhäällä."

Samalla tapasimme Marian ja kasvattini Spotin (Rokinet's Strawberry). Kävimme koirapolulla kävelemässä ja täytyy myöntää että ihanan rohkea ja sosiaalinen tyttö! :) Tyttöön pääsi siis tutustumaan koirista Lara ja sitten Sannan Karem (Roberta's Karamelli) eli Spotin eno.

Perjantaina sitten aamulla Satu tulee hakemaan minut ja Laran kotoa, menemme Johannan luokse jossa juoksutamme pihassa Laran, Susan ja Ninjan ja juomme kahvit ennen lähtöä. Salamajärven kansallispuistoon siis menemme vaellukselle Hirvaan kierrokselle. Takaisin palaamme tiistaina.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mahoton miten ihanan näköinen tuo Spot oikein on. :D Meinaa ihan jo pentukuume taas iskeä. Vielä on se whippetin mentävä aukko meillä (ainakin miun mielestä :D). Vaikka Peppi ei ihan vielä oo kasvanu sellaseks isoksi ja pentuvaihe on vielä liiankin tuoreessa muistissa niin haaveilen kyllä omasta whippetistä.

T:Anne Joensuusta