maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kuulumisia



Perjantaina 30.3. olimme Lännen vinttikoirien vuosikokouksessa nappasin Niinan mukaani Harjavallasta ja äiti&isä tuli pakulla Porista. Kokous meni hyvin ja lopuksi saatiin syödä hyvää ruokaa, kokous kun oli ravintola Buena Vistassa Raumalla. Minä lupauduin myös nyt hallitukseen..

Lauantaina tosiaan Maria kävi kylässä yhdessä Spotin ja Nyytin (kääpiöpinseri) kanssa. Kuvia Spotista edellisessä postauksessa.

Sunnuntai meni LV:n maalismaastoissa, sinne leivoin hallituksen järkkäämään buffaan pitsaa.
Kira juoksi innolla koko matkan, ei ikinä uskoisi kuinka ylipainoinen se kuitenkin on! Koukku juoksi aivan upean juoksun, on ssiis hieronta tehonnut!
Unna ja Ado vetivät hienot suorat suurella innolla. Daria lähti hienosti vieheen perään, mutta suoran juostuaan lähti vetämään kunnon rallia. Viimein meni Tomia (vieheenvetäjä) katsomaan että kiinni saatiin.
Aivan mahtava päivä kaikenkaikkiaan!

Tänään lähti ilmoja taas menemään.
Laran ilmo Suomi-Cuppiin laittettu siis menemään.
Raumalle näyttelyyn ilmottiin jo aiemmin, meiltä lähtee Lara, Netta, Unna ja Ado. Tänään ilmoittin vielä kasvattajaluokan, Spot ja Pippa lähtee myös!

Kesäkuussa vietämme 1.-4. päivä aikaamme Tallinnassa. Borzoit jää kotiin ja whippetit lähtee mukaan. 2.6. vinttikoiraerkkariin osallistuu Unna, Ado, Netta, Kira ja Koukku (K&K myös parikilpailuun). 3.6. Viron voittajaan osallistuu muut paitsi Netta (K&K parikilpailuun).

Tänään oltiin Unnan ja Adon kanssa rokotuksilla Lemmikkiaitassa. Ado sai samalla oman passin.
Unna painoi n.12kg ja Ado n.14kg.
18.pv sitten taas, tällä kertaa menee Daria ja Lara rokotuksille ja samalla otetaan Unnalle ja Adolle kennelyskärokotteet, siis nenään laitettavat.

Ei kommentteja: