lauantai 31. elokuuta 2013

14.7.2013 Tampereen KV maastot

Päivitykset laahaavat perässä melkolailla, joten nyt tuleekin sitten useampi päivitys peräkkäin ;)

Eli Tampereella tosiaan tänäkin vuonna kisattiin Kaanaan Kartingin radalla. Ilma oli melkoisen vaihteleva helteestä kunnon myräkkään ja vesisateeseen sekä ukkoseen. Autokin hyytyi kun kylmälaukun takia oli akku tyhjentynyt, kiitos kuitenkin Valtosille jotka hinasivat autoa sen verran että se käyntiin saatiin!

Rata oli n.700m hiekkamaasto. Vieheen palautus takkuili pehmeän hiekan takia ja päivä venyi pitkäksi, mutta kiltisti odoteltiin palkintojenjakoon asti.
Meiltä kisasi seuraavat koirat:

Zatravin Daria

Oi voih. Hieno startti mutta siihen se sitten jäikin. Totesi mutkassa parinsa juosseen vieheen perässä jo, kääntyi takaisin ja meni tunneliin missä toimihenkilö otti kiinni. Pisteitä siis huimat 12 ja sija 7/7.
Täytyy alkaa nyt harkoissa treenaamaan yksin juoksua ja sitten parin kanssa. On ihan liian pehmeä nyt luonteeltaan. Viettiä ja intoa piisaa, mutta pää täytyis vielä saada kisakuntoon.

Marosnaje Anastasija Ljuba


Laralla oli hieno startti ja intoa tuntuu yhä piisaavan vieheeseen. Tuntuu vain että hiekkamaasto ei taida olla omiaan tytölle vaan taidetaan vielä peltokisoja kokeilla. Jotakin tapahtui sillä pari keskeytti... Laralle sija 5/7 ja 112p.

EE JMVA EEJV-12 Rokinet's Blueberry
Unna punaisella manttelilla
Unnalle kisoista puhdas 0p. Oli äitinsä parina. Vieheellä vilkaisi äitiinsä, Kiran lähtiessä juoksemaan, jolkotteli hieman ja palasi takaisin. Joko ei halunnut äitiään haastaa tai sitten pian tämän jälkeen alkaneet juoksut olivat syynä. Veikkaan kyllä jälkimmäistä.

Roberta's Konnankoukku

Koukulle tuo rata selvästi sopii, viime vuonna sai samasta paikasta ensimmäisen SA:nsa. Tänä vuonna tuloksena sija 18/22, 473p ja SA!

Roberta's Kardemumma



Kira veti oman ennätyksensä pisteissä! Sija 16/27, 506p ja SA!

Rokinet's Blackberry

Wili pinkoi myös varsin hienosti! ;) Sijoituksena 11/22, 500p ja SA!

Ei kommentteja: