tiistai 28. heinäkuuta 2009

Mätsäilyä...

Oltiin Kiran kanssa 26.7.2009 Porin Liisantorilla mätsärissä jonka järjesti TVA Pori. Mukavasti oli porukkaa paikalla vaikka pari kertaa sadekuurokin yllätti. Kysyin ilmoittautumisessa että kumpaan menee, isoihin vai pieniin ja täpä nuori nainen totesi että tottakai se pieniin menee vielä ja jotakin lässytti siinä Kiralle. :)

Mette tuli sinne ja toimi myös kuvaajana koska äiti tuli vasta kun mentiin viimisen kerran kehään.

Koitettiin harjotella ennen kehää mutta se oli yhtä painajaista, neiti kiskoi ja keskittyi kaikkeen muuhun, hihnan kiinikekin petti mutta onneksi Kira oli niin tyhmä että jäi jotakin hajua nuuskimaan niin sain otettua kiinni. Kehään sitten näyttelypanta ja nahkahihna :)

Parikilpailussa meillä oli parina shih tzu ja ajattelin että sininen tulee, Kira kuitenkin ravaa ja seisoo huonosti. Mutta... Antoi tutkia itsensä hyvin, hampaat sai katsoa ja koko ajan seisoi nätisti. Ravasi hyvin, ei täydellisesti mutta kuitenkin... Seisoi kohtailaisen hyvin, hiukan jouduin takajalkaa asettelemaan. Yllätyin kun saatiin punainen nauha, tuomari sanoi että oli todella vaikea päättää koska molemmat menivät kuin aikuiset näyttelytähdet.

PUN-kehässä sain onneksi mennä reunalta muiden ohi, muut kun menivät kävelyvauhtia. Seisotettiin koiria ja jännitin että tuleeko tuomari kättelemään meidät pois. Olin jo valmis lähtemään pois kun tuomari tuli viereen "Käveletkö edes takaisin", huh... Jännitys oli kova...

"Ja tänään pienten punaisen nauhan saaneiden neljänneksi tulee whippet Kira ja Marika Elomaa" :) Saatiin silmähuuhdevoidetta ja kaksi luuta, ruusukkeita ei jaettu.

Olen onnellinen :)


Tänään menemme Kellahden koulunkentälle mätsäriin, katsotaan millai menee...

Tähän mennessä Kiran mätsärit:

1.6.2009 Pori isojen pentujen 2. (3pentua)
9.6.2009 Pori pienten pentujen PUN4
12.7.2009 Korkeaoja pienten pentujen PUN1 (4pentua),BIS ei sij.
26-7-2009 Pori pienten pentujen PUN4

Turun elonäyttelyä ja SVKL:n erkkaria odotellessa....

Ei kommentteja: