sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Mätsäilyä ja juoksemista

^17vko

18.4.2010 oltiin Lännen Vinttikoirien jäsenille tarkoitetuissa maalismaastoissa Harjavallassa. Lara oli mukana turistina. Ronja ja Kira juoksivat kummatkin kaksi kertaa. Ronja juoksi toisella kerralla vieheen ohikin. Kira taas pyörähti vieheen kiinniotto tilanteessa selälleen ja melkein päin vieheenvetolaitetta, onneks Tomi Marttila ehti vetämään jalkansa pois edestä.


Tänään oltiin PAHA ry:n järjestämässä match showssa Vähäraumalla. Tuttuja nähtiin eli esim. Inka-whippet, Iines-kääpiövillakoira, Usva-italiaano, Hilma-eurasier, jne.
Lara pääsi turistiksi mukaan ja saikin hyvää sosiaalistumista. Kira osallistui isoihin koiriin. Tuloksena SIN ja ei sij. Ei ollut Kiran päivä. Ei kävellyt tai seissyt kunnolla. Mukavan aurinkoista kuitenkin.
Päivällä Minna, Mika, Nea + Bella&Ile (Jakken Iki-Liikkuja)-labbis tuli hakemaan koirapuistoon. Ronja ja Lara lähti mukaan. Mukavasti kului päivä :)
Itsellä olisi 4pv työssäoppimista ja sitten perjantaina valmistuminen. 3v koulu päättyy ja pitäis tulla valmis maaseutuyrittäjä
Omakotitaloa itselleni etsin, eli jos tiedätte jonkun vuokraavaan Porista okt niin ilmoitelkaa!

Ei kommentteja: