maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesäisiä ilmoja näyttelyissä...

Olimme ensin 6.5. Lännen Vinttikoirien kevään ensimmäisissä maastojuoksuharjoituksissa Harjavallassa. Ilma salli ja ihan kivasti oli porukkaakin paikalla. Ronja&Kira juoksivat normaalit matkansa, hiukan kyllä kiersivät ja oikoivat kun oli reitti muuttunut. Laralla kokeiltiin lyhyttä suoraa. Ensin hiukan ihmeteltiin, sitten lähdettiin juoksemaan perään ja sitten lopulta stopattiin kun viehe menikin pidemmälle "metsään". Kuitenkin kun viehe vedettiin lopuksi pois niin kovin oli kiinnostunut ottamaan kiinni. :) Kokeillaan uudestaan taas ensi torstaina.



13.5. olimme SCY:n Satakunnan alaosaston järjestämässä match showssa. Tuttuja nähtiin taas. :) Kaveri esitti Ronjaa aina kun en itse ehtinyt, ihmeen hyvin esiintyi "vieraan" kanssa! Sijoituksia ei meidän porukalle tullut, mutta hyvää harjoitusta saatiin. Lara antoi hyvin tuomarin katsoa hampaat, rohkea tyttö. Ronja isojen SIN, Kira isojen PUN ja Lara pentujen SIN.
15.5. olimme Mynämäellä kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuttuja oli paljon ja tuli eräs Facebook-kaverikin nähtyä luonnossa. ;) Ilmat salli ja itseltäni paloi olkapäät, selkä ja kädet. Lara oli mukana turistina ihmettelemässä, ei yhtään neiti pelännyt tuollakaan!
Tuomarina meillä oli Margaret Martin, Irlannista.
"Good head. Good eyes & ears. Nice neck. Good length of body. Balanced angulation. Good depth of chest. Good pasterns. Moved well." JUN-ERI

Onnittelut Whiptailsille Taikun (Whiptails Folies Bergeres) ERI1 PN1 VSP SERT -> FI MVA!
16.5. auton nokka suunnattiin vuorostaan Raumalle. Jälleen oli paljon tuttuja kehän laidalla ja muutenkin. Lara sai huomiota osakseen borzoikehän luona ja kylläpä afgaaniharrastajiltakin ihailuja tuli. :) Kiitos jälleen Timolle neuvoista, yritetään nyt saada Kiraa hieman lihoamaan. Tuomarina meillä oli tällä kertaa kotimainen Harto Stockmari. Harto oli myös kuulemma ollut sitä mieltä että Kira oli hiukan liian kevyt. Saatiinkin nyt Kiran näyttelyuran huonoin laatuarvostelu, mutta eipä tästä lannistuta! Ei Kira sentään yön aikana ole niin paljon huonontunut ;)
"Neliömäinen ilmava kokon., hyvä pää, huolimattomat korvat, hyvä purenta, hyvä kaula, tyhjä etuosa, melko hyvä runko, kuroutunut alalinja, jyrkkä risti, liikkuu lyhyellä tehottomalla askeleella." NUO-H
Onnittelut Whiptailsille Idan (Whiptails Milk'n Honey) ERI1 PN1 ROP!


Nyt treenaamme hiukan lisää esiintymistä ja kasvatamme massaa Kiralle. Mätsäreissä aiomme myös nyt käydä. 5.-6.6. onkin sitten seuraava nly kun menemme Tammelaan erkkariin&open showhun, 12.6. taas Lara menee erkkariin ja treffataan samalla kasvattaja+muita pentueesta. :)

Erityiset onnittelut lähtevät Laran kasvattajan suuntaan. Äitienpäivänä 9.5. Neo (Be Like Daddy Royal Lily) oli ollut elämänsä ensimmäisissä maastokisoissa. Pisteitä tuli 456 ja sijana 7. + SA. Toisissa kisoissaan 16.5. Neo oli Turun ympärystän kisoissa. Silloin 417 pistettä, 2.sija ja SERT!

Ei kommentteja: