lauantai 22. toukokuuta 2010

Kuulumiset


20.5. Olimme jälleen maastoharjoituksissa Harjavallassa. Tällä kertaa mukana olikin vain Ronja&Lara, Kira kun oli juoksunsa aloittanut tiistaina. Ronja sai juosta kaksi kertaa normi matkan, Merja huomasikin metkan jutun eli Ronjalla on ainakin nykyisin ajohaukkua juostessaan. Lara juoksi suoran ja innoissaan ajoi sitä <3>
Illalla sitten huomasinkin että Kiralla on nivusessa haava, oli leikki Laran kanssa ollut varmaan hiukan rajumpaa. Kävimme näyttämässä Kiraa ell. Kirsi Hautamäelle Lemmikkiaitassa. Neiti rauhoitettiin&tikattiin. Erkkari&open show jää Kiran osalta ikävä kyllä väliin, 1kk varoaika ja sairasloma tuli.

"Kira tuotiin klinikalle koska sillle on eilen tullut haava vasempaan nivuseen.
Kira rauhoitettiin ja sillä todettiin olevan noin 3-4cm pitkä haava vas nivusessa jossa palkeenkieli. Haava puhdistettiin ja sen reunat tuorestettiin ja haava ommeltiin iholangalla (3tikkiä).
Tikkien poisto 10-12pv:n kuluttua. Kira sai klinikalla tulehduskipulääkkeen, lääkitystä jatketaan (tarvittaessa) kotona huomisesta. Antibiootti aloitetaan tänään ohjeen mukaan. Nuolemisen esto tikkien poistoon asti, kauluri tms. Haava-aluetta voi suihkutella vedellä jos se erittää tai likastuu."
Lääkitysohjeet:
"Canidryl 20mg vet tabl1 tabl aamuin illoin tarvittaessa kipuun, huomisesta alkaen
Kefavet 500mg tabl½ tabl aamuin illoin kuuri loppuun (10pv), annetaan ruuan kanssa, aloitetaan tänään"


Mätsärissä oltiin tänään 22.5. kun Porin akvaariokerho järjesti Palmgrenin pihalla. Lara isojen pentujen SIN1 ja BIS-kehässä tultiin 6. (9 koiraa oli kehässä). Ronja isoissa aikuisissa PUN3.


Ei kommentteja: