tiistai 12. heinäkuuta 2011

10.7.2011 PMM'11 maastot Sarkolassa, Nokialla

Sunnuntaina lähdimme klo 4.30 kohti Sarkolaa isäni ja ystäväni kanssa. Mukana tietenkin myös Koukku ja Lara.
Järjestelyt olivat moitteettomat ja jopa tälläinen aloittelija ensimmäisissä kisoissaan, pärjäsi siellä ilman sekaannuksia.  Kuulutukset toimi hyvin. Aamulla ensin oli sumuinen ilma, Laralla ihan mahtava siis juosta kun ei ollut kuuma. Ennen Koukun vuoroa kuitenkin alkoi aurinko paahtamaan ihan reippaasti.


Valmiina kisaan!
Laran pari ei juossut kokonaan vaan keskeytti (palasi takaisin), Lara sen sijaan jatkoi ajamista kunnolla. Intoa piisaa vaikka muille jakaa! Vieheeseen tuli jokin vika (rissa huonosti?) ja Laran alkuerä juoksu loppui puoleen väliin. Tosin allekirjoittanut joutui kävelemään märällä pellolla ottamaan Lara kiinni (meni onneksi katsomaan tuomaria joka pannasta sitten nappasi kiinni samalla) ja jatkettiin alkuerä loppuun, lähetys tapahtui siis sieltä mihin viehe jäi. Lara jatkoi suurella innolla taas juoksuaan eikä paljon tuntunut haittaavaan vieherikko välillä. Allekirjoittanut sai lähteä hölkkäämään takaisin ylös ottamaan Laran kiinni. Lara tosin meinasi kyllästyä kun odotti vieheellä, lähti kävelemään pois päin mutta vieheen vetäjät onneksi sitten viehettä hiukan liikuttivat niin neito syöksyi uudestaan siihen. ;)

alkuerä
alkuerä
Finaalissa Laran parina oli Binjuska (josta tuli myös FI KVA-m näissä kisoissa, onnea!). Lara juoksi jälleen mielestäni ihan hyvän juoksun, hieman veti pitkäksi yhdessä käännöksessä.

finaali
finaali

Laran tulos tältä päivää siis:

alkuerä: 237p
finaali: 255p
yhteensä: 462p
Sija: 4/14 SA

Koukku ja Lara
Borzoi nartuilla sijoilla 2.-4. ollut tiukka taisto ;) Pisteen eroilla (2. Binjuska 464p, 3. Pepsi 463p, 4. Lara 462p)
Koukku alkuerissä
Koukku juoksi alkuerän ihan hyvin, ei kuitenkaan ollut täysissä voimissaan vaan kovin väsynyt. Vieheelle ei uskaltanut jäädä kun pari rähähti heti jos siihen meni. Finaalissa juoksi hiukan paremmin.

Koukku finaalissa

Koukun tulos tältä päivää:

alkuerä: 155p
finaali: 199p
yhteensä: 354p
sija: 10/11
Koukku vilvoittelemassa finaalin jälkeen viereisessä järvessä
KAIKKI KUVAT OTTANUT SAANA RAJAKANGAS

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä, että millä olet tehnyt tämän blogin yläbannerin? Niinkuin nuo kuvien reunat? :) Ihania koiria ja mahtava tuo pentu! Ihan syötävän suloinen :DD