maanantai 28. marraskuuta 2011

Lohja whippet-tapahtuma

26.11.2011 suuntasimme aamuyöllä auton nokan kohti pääkaupunkiseutua. Mukana tosin vain Ado ja Kira. Unnalla on juuri tärppipäivät ja omia hermoja ajatellen, oli parempi jättää tyttö kotiin. (Ado on hyvin kiihtynyt siskonsa takia, vinkumista piisaa riittävästi)

Ensin menimme Kirkkonummelle hakemaan Hera mukaan, tyttö on meillä hoidossa tammikuuhun asti. Eini itse lähtee Japaniin matkoille.
Lohjalle päästyämme olikin jo Jenni & Hannu paikalla, mukanaan Halla ja Kujo.

Ensimmäiseksi täytyy onnitella marjojen Bondi-serkkua (Miyessa Born To Run) joka oli BIS-pentu!! Sara-mummo (Belltown Blackballet) oli VSP-seniori. Aslan-isä (FI MVA Miyessa Aslanthelion) ei sijoittunut valioluokassa, sai kuitenkin hyvän arvostelun. Linda-täti (FI MVA Miyessa Adelinda) ei myöskään sijoittunut, mutta arvostelu oli hyvä. Taisto-eno (Roberta's Karhunmarja) oli VSP-käyttökoira!
Meikäläisten arvostelut vapaasti suomennettuna. "..." tarkoittaa että on jokin kohta mistä ei ole saanut selvää.
Rokinet's Blackcurrant"Femiininen. Hyvä kaula. Hyvä luusto. ... Hyvä ylälinja, mutta ... Rinta voisi olla syvempi. Kevyet sivuaskeleet. Hauska luonne." JUK, ei sij.

Rokinet's Sea-Buckthorn "Hyvä pää ja korvat. Hyvä kaula. Hyvä niskalinja. Ok ylälinja. Voisi olla syvempi rinta. Ok kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä koko. Liikkuu hyvin. Leveästi takaa ja ok edestä. Hyvät liikkeet sivulla." JUK3

Rokinet's Cloudberry"Viehättävä ilme. Hyvä kaula. Ylälinja ei sidottu (???). Hyvä alalinja, mutta ei saa syventyä. Liikkeet hyvät. Leveät (?) takana, huolettomat edessä. ... " JUK, ei sij.
Rokinet's Raspberry Odotan arvostelun saamista omistajalta...JUK, ei sij,

Roberta's Kardemumma"Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula. ok ylä- ja alalinja. ... Hyvä luusto. Liikkeet hyvät kaikkiin suuntiin." KÄK3


Hera
Netta ja Hera tutustuu
Ensi viikonloppu meneekin sitten näyttelyiden merkeissä taas. Lauantaina Laran kanssa lähdetään messukeskukseen Helsinki Winneriin (mukana kaveri ja hänen pk holsku). Sunnuntaina messukeskukseen Voittajaan Unna, Adon ja Laran kanssa (mukana porukat, kaveri ja pk holsku). Sieltä sitten tuloksia ja kuvi

Ei kommentteja: