tiistai 20. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 - Marjojen vuosi

Susanna kun oli blogissaan jo kirjoittanut kuluneesta vuodesta, ajattelin matkia häntä. ;)
Otetaas nyt ihan koira, koiralta (+ kennel).

Ensimmäinen postaus koskee nimenomaan pentuja, tarkemmin perehdyn seuraavassa postauksessa vielä Unnaa ja Adoon.

_______________________________________________

n.3vko
Jos ihan ehdottomasta vuoden kohokohdasta aloitetaan, oli se kyllä ensimmäisen pentueen syntyminen! Oli aivan mahtava kokemus saada kokea se kaikki ja nähdä kuinka pennut kehittyy. Lyhykäisyydessään kaikista pennuista tässä hiukan kuulumisia kera kuvien.


6.12.2011
(c) Harri Koivula
Wilillä piisaa viettiä vieheeseen ja ompa poika yhdessä näyttelyssäkin käynyt! Sijoitusta ei tullut, mutta hyvä arvostelu kylläkin. Wili tavattiin ensimmäisen kerran luovutusiän jälkeen kesällä kun tukivat meillä käymään. Wili on hyvin tasapainoinen ja uskonkin että kunhan ikää tulee, on poika aikuisena oikein miellyttävä! :) En olisi parempaa kotia voinut toivoa tuolle pojalle. Saa villikko nauttiä täysin rinnoin isosta kotipihasta ja usein pääsee vielä vapaaksi metsään, jne. Erityisesti lämmittää mieltä Harrin aiempi whippetkokemus vuosien takaa! Wilillä ei ole sen kummempia sattumuksia ollut, toisen koiran käydessä päälle kylläkin korva aukesi. Ruuan kanssa ovat joutuneet hiukan temppuilemaan. Uimisesta poika tykkää ja paljon.
Kiitos paljon Leevi, Katja ja Harri!

Kujo ja Nipsu
(c) Monna Rantanen
Kujolla ei myöskään paljon ihanampia omistajia voisi olla. ♥ Kujo on käynyt mätsäreissä melko paljon. Näyttelyitä takana 3 joista 2 ei sijaa ja Hesan pentunäyttelystä PEK4, arvostelut olleet hyviä noinkin keskeneräiselle koiralle. :) Kyllä se siitä sitten iän kanssa kehittyy ja se femiinisyyskin katoaa. ;) Maastoharkoissa on suoraa vetänyt ja viettiä piisaa paljon! Uiminen on myös yksi suosikki harrastus. Kujolle on ollut vaikea löytää oikea ruoka. Silmäkin kerran aiheutti huolta kun silmänpaine oli noussut korkeaksi. Kujolla on paljon vinttikoirakavereita ja saa paljon liikuntaa. Erityisesti mukavaa kun kotona vinttikoiraseuraa Nipsu-cirnecosta. Useasti olemme tavanneet ja yhteydenpito on ollut mukavaa. :)
Kiitos Jenni ja Hannu!

18.12.2011
Biff tavattiin ensimmäisen kerran luovutusiän jälkeen nyt viime sunnuntaina. Hienosti poika on kehittynyt ja onkin hyvin komea! Väritys on kuin Galina-mummollaan. Harmillista kyllä, se toinen kives pysyttelee vieläkin piilossa. Vieheen perään poika on päässyt kerran ja intoa piisasi.
Kiitos Riikka!

17.12.2011
(c) Lauri Korhonen
Möhkö, huh mitäs tästä komistuksesta sanoisi :) Yhdessä näyttelyssä on käynyt ja hyvän arvostelun sai vaikka ei sijoittunutkaan. Omistajat ovat todella panostaneet poikaan ja selvästi Möhkis onkin yksi suuri osa heidän elämäänsä. :) Upeita kuvia näkee usein ja niitä on aina yhtä suuri ilo katsella. Möhkö elää hyvin aktiivista elämää Seinäjoella ja ilman suurempia ongelmia ovat pääseet. Kiitos Ida-Maria ja Lauri!

7kk
Ja viimeisenä poikana, vaan ei vähäisempänä: Ado. Poika jonka ei pitänyt meille jäädä, mutta toisin kävi. Kerron tarkempia tuloksia seuraavassa postauksessa. Viettiä on ja näyttelytkin menneet kivasti. Ongelmia ei ole ollut.


Unnankin esittelen paremmin seuraavassa postauksessa. Pieni sisupussi jolla piisaa luonnetta vaikka muille jakaa. Viettiä on vieheeseen ja näyttelytkin mennyt kivasti. Ongelmia ei ole myöskään ollut. Juoksutkin aloittanut sekä lopettanut jo.


Hera on pieni , hoikka tyttö. Kaunis kuin mikä, mutta vaatii aikaa. Äitinsä oli samaisessa iässä myös hoikka, päässä vain suuret, raskaat korvat. Näyttelyssä ei sijaa tullut, mutta arvostelu oli oikein lupaava. Ongelmana on eroahdistus. Tintti onkin meillä hoidossa nyt (26.11.2011-tammikuu 2012)
Kiitos Eini!


Pippa on oikein mukavan näköinen, kompakti tyttö. Näyttelystä sai erinomaisen arvostelun (ei sij). Viettiä on vieheeseenkin. Pippaa olemmekin nähneet hieman useammin. Ongelmia ei ole tytön kanssa ollut. Kunnon seisotuskuvat tulee uutenavuotena kun tyttö tulee meille hoitoon.
Kiitos Sasha ja Johanna!


Halla pääsi unelmien kotiin. Hallalla oli koti tiedossa joka peruuntui purennan takia. Osaomistuskotikin peruuntui. Lopulta pääsi eläinlääkärin "apulaiseksi". ;) Halla on kahdessa näyttelyssä ollut hyvillä arvosteluilla. Aktiivinen tyttö. Purenta on nykyisin täydellinen eli alapurenta hävisi hampaiden vaihtuessa. Halla on kaunis, melko iso tyttö. :)
Kiitos Heini ja perhe!


Spot(ti) on kaunis nuori tyttö. Kehittynyt hienosti. Näyttelyistä (3kpl takana) hienot arvostelut ja lupaavalta vaikuttaa! Jalanloukkaamisen  (murtamisen) takia jäi maastoharkat väliin. Hieno luonne!
Kiitos Maria ja Jarkko!


Kasvattajaryhmä esitettiin kerran, Helsinkin pentunäyttelyssä. Tuloksena KP ROP-kasv. Tuomari toivotti onnea jatkoon

**********************************

Kiitos vielä kaikille ihanille kasvatinomistajille! Laittelen kaikille yhteisesti sähköpostia/FB viestiä liittyen ensi vuoden pentumiittinkiin.

1 kommentti:

anne.jokinen1 kirjoitti...

Upeat marja-lapset <3. Hienoa kasvatustyötä :)!Terkuin Anne Jokinen