Netalle kertyi vain yksi näyttely tälle vuodelle. Turusta tuloksena toinen EH. Muuten Netta on vietellyt leppoisia eläkepäiviään, ensi vuonna lähdetään neidin jaksamisen ehdoilla kiertämään veteraaniluokkia enemmänkin. Suurin saavutus kuitenkin oli 10v synttärit.

Ensimmäinen maastokisa
(c) Saana Rajakangas
Koukku ensinnäkin kävi terveystutkimuksissa. Silmät, polvet ja sydän (kuuntelu) oli terveet.
Agilitya kokeiltiin ja toiveissa olisi jos ensi vuonna uskaltaisi jo aloittaa treenit virallisesti.

Maastouransa poika myös aloitti. Huipputuloksia ei tullut, mutta vielä ei luovuteta! Yhtään SA-tulosta poika ei juossut. Kolme kisaa joista 2 pääsi finaaliin.
Näyttelyitä kierreltiin hieman. Niistä 1xH ja 2xEH. Mätsäreitä myös kierreltiin.

palkintokuva
Kiralla ehdottomasti suurin saavutus oli synnyttää huimat 11 pentua. Niistä 5+5 jäi henkiin ja ovatkin oikein lupaavan oloisia kaikki. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan mitä niistä kehittyy.

Näyttelyitä ei paljon kierretty. Erkkarista haettiin EH. Epävirallisessa whippet-tapahtumassa Kira oli yllättäen KÄK3.
Yksi maastokisa on takana, silloin meinasin revetä liitoksistani kun tyttö vetäisi 455p, sijoittui sijalle 12/23 ja sai SA:n!
Länkkärien kiihdytyskisoissa sijoittui sijalle 3.

Mustialan maastot
Laralla on ollut niin huippu vuosi!
Terveystutkimuksia on tehty ja terveeksi todettu sydän (kuuntelu), polvet ja silmät. DM-testistä N/N.
Uroskin katsottu valmiiksi.

Näyttelyistä on tullu 3xH, 3xEH ja 7xERI. 3xSA ja 2xVASERT. Lara oli 2xluokkansa toinen, 2xluokkansa kolmas ja 3xluokkavoitto.
Mätsäreitä on kierretty ja sijoituksia on tullut. Huippu kuitenkin oli erään mätsärin BIS1-voitto!

Maastoura aloitettiin myös tänä vuonna. Sarkolasta 4. sija ja SA, Mustialasta 2. sija ja SERTK + VARA-CACIL, Helsingistä 2. sija (SMM hopeaa) ja SERTK, Helsingistä voitto: HVK:n maastomestaruus SERTK CACIL. Hailuodosta sija 5. ja kahta pistettä vajaa SA-tulos

Lara ei ole listattu SBK:n tilastoille, olin jäsenmaksun maksanut liian myöhään.... Suomi-Cup tilastolla kuitenkin on sijalla 5/101!

Voittaja 2011
(c) Kirsi Aalto
Ado on juossut vieheen perässä ja intoa piisaa kyllä! Kiihdytyskisoissa voitti pennut hienolla ajalla.
Agility on myös kovasti pojan mieleen ja sitä olisikin tarkoitus alkaa treenata.

Näyttelyitä on takana viisi: BIS-pentu, VSP-pentu, PEK3, JUK3 ja JUN-EH.
Mätsäreitäkin ollaan kierretty sen suuremmitta menestyksittä.

7kk
Unnalla on myös viettiä piisannut vieheeseen. Kiihdytyskisoissa oli pentujen 2.
Jäljestys on myös kovasti tytön mieleen ja onhan neito käynyt kerran kunnolla uimassakin!

Näyttelyitä on takana neljä: PEK3, PEK3 KP, PEK3 ja JUN-ERI.
Unnalla on aina ollut paljon kilpailua. Voittajasta sai erin ja kyseessä oli tiukka tuomari!
Mätsäreitä ollaan kierrelty hiukan ja yksi sijoitus on, SIN2.

7kk
Darian kanssa ei paljon olla harrastettu. Kuitenkin vieheen perässä juossut ja kiihdytyskisoissa olikin pentujen 3. sijalla.

Näyttelyitä takana 2: PEK3 ja PEK2 KP