sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kujo, Möhkö ja Biff lähteneet uusiin koteihinsa

16.4. lähti Kujo (Helsinki) ja Möhkö (Seinäjoki) uusiin koteihinsa.

Möhkö ja Kujo

Kujon yö mennyt hienosti, nukkui koko yön ja päikkärit kun ottivat niin makkarin pediltä siirtyi eteiseen lehdelle pissalle ja jäi sinne petiin nukkumaan. Jennin&Hannun 4v cirneco narttu Nipsu otti pojan hyvin vastaan ja samalla pedillä makasivat 2h sisällä ensikohtaamisesta. Kujo kuulemma selvästi tietää että Nipsu on the boss ja kovasti seurailee tyttöä. :) Ulos on tehty myös tarpeita jo ihan mukavasti, muuten lehden päälle. Ihanaa kun heillä lähtenyt kivasti sujumaan! ♥ Ihania kuviakin on tullut jo facebookiin!


Rokinet's Blackcurrant "Kujo"
om. Jenni tuominen ja Hannu Lehtinen
Helsinki
 Möhkön yö oli hieman levottomampi, ehkä johtuen siitä että on ainoa koira talossa. Pieni shokki pojalle kun aikaisemmin ollut 9 sisarusta ja muut koirat vaikka yksinkin ollaan käyty mm. ulkona,jne. Oli itkenyt hieman ja kahden aikaan alkanut leikkimään ja laittanut petinsä uuteen uskoon. Pissat ja kakat oli toki tullut lehden viereen. ;) Siinä on nyt sitten Ida-Marialla ja Laurilla ihmeteltävää kun ensimmäisen koiran hankkivat! Ihania kuvia tullut myös sieltä. ♥

Rokinet's Gooseberry !Möhkö!
om. Ida-Maria Alanko ja Lauri Korhonen
Seinäjoki

17.4. lähti Biff kohti Turkua. Jännityksellä odotan miten Riikalla ja Biffillä lähtee elämä käyntiin! :) ♥ Riikan ensimmäinen koira kyseessä, onneksi hänellä on läheisillä jonkin verran koiria niin saa poika leikkikaveria. :) Ja Sari (kennel Roberta's) asuu vain parin kilometrin päässä Riikasta.
Rokinet's Cowberry "Biff"
om. Riikka Luomanen
Turku
Muiden pentujen lähtöajankohdat:
20.4. Spot Raumalle
22.4. Wili Keuruulle ja Hera Kirkkonummelle
29.-30.4. (?) Ada Poriin
14.5. Halla (paikkakuntaa en vielä kerro, osaomistukseen jää)

Kovasti vaikuttaa siltä että Ado jää kotiin. Ne ketä on kiinnostunut, ei ole sitten sen yhden sähköpostiviestin jälkeen vastanneet mitään. Ehkä olen nirsokin kodin suhteen?  Eipä siinä mitään, upea poikahan tuo on! Siinä tapauksessa jos Ado jää, en ota toista borzoita hetkeen. Seuraava koira tulee jos tulee kunhan joku laumasta siirtyy sateenkaarisillalle, en tosin laske Nettaa tähän koska on enemmänkin veljeni koira. Katsotaan sitten kun Ado ja Unnakin on ensin n. 3-4v. ;)

Ei kommentteja: