sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vaasa KV

Aamulla oli herätys klo 6.30 ja takana huonosti nukuttu yö. Ajattelin että olen ajoissa niin mulla kaikki valmista jo kun vanhemmat heräävät. Ensimmäiseksi vessakäynnin jälkeen alkoi pissojen&kakkojen sekä likaisten lehtien siivous pois. Sen jälkeen pennuille ruuat + valmiiksi ruuat turpoomaan ja ruokinta-ohjeet veljeäni varten (kiitos hänelle kun pennuista huolehti!). Aikuisten koirien ruokkiminen, pikaiseen kahvia naamaan ja koneella käymään. Näyttelykamat laukkuun ja menoksi. Hieman jälkeen kahdeksan päästiin lähtemään, lopulta olin viimeinen joka oli valmis.

Oli oikein mukava ilma ajella ja matkalla tuli puhuttua kaikesta aina koirien jalostuksesta (koiramme lehden lyttykuonoista kertovan jutun innoittamana) J.A.U. Yrjölään sekä whippettien sukuihin. ;) Matkalukemisina tosiaan uusin whippet-lehti ja koiramme.

Saavuttiin Botnia hallille hyvissä ajoin, kehä alkoikin vasta klo 13 aikoihin ja paikalla oltiin klo 11 aikaan. Kierreltiin kojuja ja tulikin ostettua Laralle harja (5€) ja valkoinen nahkainen kapea panta kivillä + valkoinen ohut hihna näyttelyitä varten. Äiti osti sitten Unnalle oman kirjan (mihin saa siis paperit,yms) ja pannan sekä itselleen numerolapputaskun.
Tavattiin Heidi + hänen äitinsä sekä Fasu (Laran veli) ja siinä hetki juteltiin ennen kuin mentiin kehän laidalle.

Ulkona käytiin Laran kanssa vaikka neiti ei siellä lopulta mitään tehnytkään. Matkalla sinne tapasin sattumalta Anna Vaaranmaan ja Pyryn, Neven sekä Danan (whippettejä), onnea teille tästä päivästä! :)
Fasu

Borzoilla oli tuomarina Des Manton Irlannista. Harjoitusarvostelijana Juha Putkonen.
Juniori uroksia oli kaksi, Hupi ja Fasu. Onnittelut vielä kerran Heidi & Fasu mahtavasta tuloksesta!
Charlotte'russe Ludwig "Hupi" JUN-EH
Marosnaje Aifal Aristovul "Fasu" JUN-ERI JUK1 SA PU5 VA-SERT!

Muuten uroksien tuloksia en sitten muista. Tarasov's Hold Your Horses "Humma" tosin oli NUO-H, sen kyllä muistan. :)

Junnunartuissa ei sitten ollutkaan muita kuin Lara. Neidillä on selvästikin lievä valeraskaus näin juoksujen jälkeen tullut, se ilmenee tavattomana rauhallisuutena ja apaattisuutena. Se sitten ikävä kyllä näkyi kehässäkin. Tämä on kuitenkin ohimenevä vaihe eikä tästä lannistuta! Tämä on vain arvostelu muiden joukossa ja kuitenkin ollaan tyytyväisiä, saatiin se mitä aina haetaankin. :)
Lara kehässä arvosteltavana

Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara"
"Feminine size & ship. Today she is not happy at the show and looks very sad. Needs to develope in head and body. Adequare angles front and rear and moves ok around the ring. Needs time to mature. Ok temperament." JUN-H

ravausta
Tämän jälkeen lähdimme, mutta täytyy tässä vielä onnitella Jenni Veijalaista Hipun valioitumisesta!
Isä lähti tavaroiden kanssa ulos ja me menimme Laran ja äidin kanssa vielä hakemaan koirille tuliaisia. Aikamme kierreltyä päädyimme ostamaan 10 siankorvaa (joista 5 mennyt jo hyvällä ruokahalulla ja pennut nakerrelleet yhtä) ja Laralle vielä matkaa varten 2 lihalastua.
Takaisintulo matkalla käytiin Prismassa hakemassa hiukan evästä, koko päivän kun melkein oltiin syömättä. Matka meni taas niitä näitä jutellessa, mm. näyttelyistä ja siitä että jos Ado jää kotiin, jne. Myös muualle muuttamista (okt silti) ja pakettiauton hankkimista tuli matkalla mietittyä.

Tässä vielä Seija Piipolta (Kennel Yegorov) varastamani tulokset. :)

"Vaasa Int today, judged by Des Manton, Ireland:


BOB + BOB-VET BIG-3 CIB Yegorov Sea Lion
BD-2 CACIB Ch Yegorov Karleby
BD-3 CC RES-CACIB Yegorov Ultima Thule
BD-4 Ch Yegorov Sun Lion
BOS CACIB Ch Yegorov Karelia
BB-2 BOS-VET CIB Tarijemiran Beresina
BB-3 CC new Fi Ch RES-CACIB Vilpertin Hizer
BB-4 Ch Yegorov Sea Breeze
BOB-Breeder: Yegorov (Sea Lion, Karleby, Ultima Thule, Sun Lion)"

************

Meidän pitäisi nyt kesäkuussa whippet erkkariin & open showhun mentäessä napata kyytiin Sirpalta Scheik's English Rose "Awa". Sirpa itse ei lauantaina erkkariin pääse mutta kunhan kyydin Awalle saa, järjestää Jarmo-kasvattaja esittäjän (minä en voi kun Kira myös avoimissa). Sirpa itse tulee sunnuntaina sitten open-showhun. :)

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Oikein paljon kiitoksia onniteluista! ;)

t.jenni ja hippu