torstai 8. syyskuuta 2011

3.9.2011 olimme Kokemäellä "lanttiksella" (maaseutuoppilaitos, entinen kouluni) mätsärissä. Mukana oli kaikki kolme pentua ja Lara.

Isoissa aikuisissa Laralla oli parina siperianhusky. Äitini esitti Laran koska itse oli pentukehässä. Lara ei lopulta sijoittunut laisinkaan, mutta tuomari ei tainnut rodusta niin kauheasti edes tykätä. Ensimmäistä kertaa näin muuten kun Lara hymyili! Tavattiin jälleen yksi Laran suuri rakkaus eli Colli (Charlotte'russe Malcolm) ja neito innostui nauramaan kunnolla. :)

Pennuissa ensimmäisenä kehään meidän pennuista meni Ado. Esiintyi oikein hienosti, parinaan oli Hinto-am.akita (om. Krista Karjaluoto) jolla ikää 10kk. Ado sai punaisen nauhan. Pikainen koirien vaihto ja Darian kanssa kehään, nyt parina staffi (11kk). Daria myös esiintyi oikein hienosti vaikka hampaiden katsomista hieman arkailikin. Myös Daria sai punaisen nauhan. Unna oli meidän pennuista viimeinen ja parinaan 9kk ikäinen ruskea labbis. Unnan mielestä maassa oli ihan liikaa hyviä hajuja (ja pudonneita makupaloja), mutta muuten esiintyi oikein kivasti. :) Tuloksena sininen nauha, labbis sai punaisen kuulemma iloisuuden takia.

Pian olikin jo meidän vuoro pennä sinisten kehään. Tuomari kätteli pois kaikki muut paitsi 5 pentua (3 sijoitettiin). Unna ei tällä kertaa sijoittunut, mutta olen oikein tyytyväinen tuohon tyttöön, saatiin mainiota harjoitusta ensi viikkoa ajatellen!

Punaisten kehässä isä tuli Darian kanssa, itselläni oli Ado. Tosin kun tuomari pyysi kolmion tekemään, hoidin minä sen osuuden myös Darian kanssa. Ado käteltiin pois ja annoin pojan isälle, otin Darian tilalle. Olin hyvin yllättynyt kun meidän ohjattiin kolmansiksi.

Palkinnotkin oli oikein mainiot, vaikka tällä(kään) kertaa ei ruusuketta,tms saatu. Palkintoina oli mm. 15kg Jahti&Vahti juniori nappulaa, luita, leluja, jne.

Lopulliset tulokset siis:
Lara isojen PUN -
Ado pentujen PUN -
Unna pentujen SIN -
Daria pentujen PUN3

Kuvia ei nyt valitettavasti saatu yhtään kun ei kukaan ehtinyt kuvia ottamaan. Tarkoitus olisi kuitenkin uudet seisotuskuvat ottaa heti kun ilma vain sen sallii.

Kajaanin maastokisoista tuli myös hienoja uutisia, Laran veli Marosnaje Aifal Aristovul eli tuttavallisemmin Fasu, oli tullut borzoiden (yhdistelmä) ykköseksi ja saanut ensimmäisen SERTK! Onnea Heidi ja Fasu! Hienoja koiria tuntuu Marosnajet olevan, ISO kiitos Riikalle näistä. ♥

Laitetaampas nyt jokunen kuva Mustialan ja Helsingin maastoista. Kuvat on ottanut Irene Vinha.
Mustialan finaalijuoksu (pari sai diskin)

Mustialan maastokisan finaali







<> 
Mustialan kisat

2. SERTK Vara-CACIL

Ei kommentteja: