maanantai 29. elokuuta 2011

SMM 2011 Helsingissä

28.8.2011 heräsimme jo klo 2, johtuen siitä että Koukku kakoi. Taisi jokin ruohonkorsi,tms häiritä kurkussa.
Kolmelta oltiin alunperin herätys suunniteltu. Matkaan lähdettiin hiukan ennen 3.30 ja auton nokka suunnattiin kohti Helsinkiä.
Pihasta lähdettäessä, juoksi pihatien yli hiiri,tms. Humppilassa pysättiin kahville ja ihmettelin mitä Lara nuuskii ja puhisee (oli siis säkkipimeää). Yhtäkkiä juoksi rusakko parkkiksen poikki. Sekä Daria että Lara olivat hyvin kiihtyneitä. Matkaa jatkettiin ja jossakin vaiheessa (jo ennen Humppilaa) tiellä seisoi kettu tuijottamassa, juoksi lopulta metsään. Helsinkiä lähestyttäessä hölkytteli tien yli hirvi! Kisapellon viereisellä tiellä taas juoksi orava ihan koirien nokan alta ja jälleen oli kaksi kiihtynyttä borzoita.

Tosiaan kisa järjestettiin Tuomarinkartanolla, vinttikoirakeskuksen läheisyydessä sänkipellolla.

Alkuerissä Laralla oli kova vastus, upea borzoi narttu Borscana Simply Beautiful. Pisteitä alkuerässä tuli 237p ja sijalla 1. Fasu-veljellä pisteitä oli 248p (sij.1) ja Neo-isällä 228p (sij. 3).

Finaalissa Laran parina oli kaunis Anna-Su Xena Fighter "Xena". Laralle tuli pisteitä 235.
Fasulle 253p ja Neolle 236p.

Lopulliset tulokset "meidän" porukalle:

SMM2 SERTK Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" 472p
SMM2 SA Marosnaje Aifal Aristovul "Fasu" 496p
SMM3 SA VINTYT Be Like Daddy Royal Lily "Neo" 464p


Onnellinen omistaja :D
Kuva: Essi Vuohu
Mukava oli tavata myös Hertta-äiti (Charlotte'russe Isolde) ja Amur-veli (Marosnaje Amur Apollinari). Sekä tietenkin kasvattini Kujo (Rokinet's Blackcurrant) ja Nipsu-cirneco omistajineet, tulivat moikkaamaan meitä. :) Ja Pia-kasvattaja "täti" sekä Zoja-borzoi. Daria ainakin tuntee kasvattajansa :)

Ei kommentteja: