perjantai 2. maaliskuuta 2012

Adon ja Unnan lumiriehaa 26.2. ja kuulumisiakin

Laitetaan nyt noita pikkasen jo vanhempia kuvia, tällä kertaa vain Unnasta ja Adosta, olen ollut melkoisen laiska lataamaan nyt kuvia nettiin asti. Videokuvaakin on vaikka kuinka, mutta mokkula tökkii liikaa täällä eli youtube on hyvin hidas.

Muutakin kuulumista voisin samalla kirjoittaa niin ei tarvitse erikseen postauksia tehdä. Eli menemme nyt lauantaina Kaarinaan ryhmänäyttelyyn. Mukaan lähtee Unna, Ado, Lara ja Daria. Netan olen ilmoittanut, mutta päätin jättää tytön kotiin koska otti kovin raskaasti Tallinnan reissun. Tuttujakin tulee taas nähtyä paljon, ikävä kyllä Laran Amur-veli ei saavu paikalle ja näillä näkymin Sintti-siskokin jää kotiin eli Marosnaje-ryhmää ei esitetä. Esitän kuitenkin Macegin (Marosnaje Aleksandr Ahotnik) sekä mahdollisesti myös Susan (Rainmaker Lize In Wonderland) mikäli omistajalle iskee paniikki/ramppikuume.
Myös yksi kasvattini on paikalla eli ihanainen Kujo (Rokinet's Blackcurrant), mukava nähdä taas Jenniä ja Hannua!

Myös tulevaisuudensuunnitelmat ovat hieman muuttuneet. No ensi viikolla suuntaamme Laran kanssa talvimaastoihin kuten pitikin, niitä jo innolla odotetaan! Norjan näyttelyreissu meiltä jää nyt väliin mikä toki harmittaa kovasti. Ilmoittautumisen kanssa oli isoja ongelmia... Myös huhtikuinen Viron näyttelyreissu päätettiin jättää väliin muuton takia.
Muutamme myös nyt alustavasti äidin ja koirien  (+kissojen ja kanien) kanssa Kokemäelle paritaloon. 3h+k kyseessä ja lähellä (alle 1km?) on iso koirapuisto. Sinne olen suunnitellut kasvattipäiviänikin 19.5. ja näillä näkymin hyvinkin moni on tulossa. Hallan tulo on epävarmaa koska Heini ei ole mitään vastannut, toki hänellä työt rajoittaa melkoisesti. Kuitenkin suurin osa näillänäkymin olisi paikalle tuossa, samoin Anu ja Tiina, niin ja Sanna. Mittauksen yritän järjestää paikanpäällä, eri asia onkin sitten pääseekö mittamiehet paikalle vai ei.

Pentusuunnitelmissakin on tapahtunut muutoksia. Olenkin jo kotisivuilleni päivittänyt uutisia.
Laran ja Kapun pennut siis siirrän vuoteen 2014. Tällöin ehdin rauhassa teettää kaikki tutkimukset, ehdin näkemään ja kuulemaan tuleeko Laran sisaruksilla mitään ilmi, jne. Toki paljon vaikuttaa jalostuskäyttöön myös että mitä Neon ruumiinavauksessa selviää.
Pentuja kuitenkin toivonmukaan tulee 2013 keväällä, sillä päätin että astutan Kiran silloin toistamiseen. Jos Kiran juoksut ovat aikataulussaan, tapahtuisi astutus arviolta helmikuussa eli oikein mukavaan aikaan pennutkin syntyisi. Uroksen tapaan Suomi-Cupissa ja W-H maastomestaruuskisoissa ainakin eli tällöin se sitten varmistuu. Uros on kuitenkin melko samaa kokoa Kiran kanssa, terveyttä ehditty hivenen tutkia, on näyttelystä tuloksia, maastosta sertejä ja titteli sekä radalla harjoituksissa kellotettu erinomainen aika. Sukulaisissa löytyy sitten melko kirjavaa sakkia eli toiveissa olisi että jos sattuisi tulemaan taas värikäs pentue. ;) Kiran silmät tulen uudestaan tutkituttamaan ja sydän ultrataan.

Kiran ja Koukun maastoura pitäisi startata Uudenmaan maastoista toukokuussa (wh mmkisat). Kiralla on laihdutuskuuri meneillään ja toivon että ehdin lihaskuntoakin parantamaan. Kira tosin on nyt ylipainoisenakin  meidän koirista nopein ja hyvin ketterä. Koukulle toivon hieman parempia pisteitä josko hieronnat alkaisi tepsimään ja juokseminenkin sujuisi paremmin. Koukku ja Nettahan hierottiin pari viikkoa sitten ja kummallakin selkä kireänä. Koukulla on uusintahierominen 9.3. jolloin paneudutaan enemmän selän kireyksien lieventämiseen. Samalla kerralla Lara pääsee tutustumaan Kristaan ja hänen käsittelyynsä enemmän.

Unna ja Ado pitäisi tosiaan mittauttaa toivottavasti 19.5. tai ainakin jossakin vaiheessa jos mittamiehiä en paikalle saa. Maastokirjat anotaan ja kesällä toivottavasti pääsevät aloittamaan kilpauraansa. Vauhtia ja intoa molemmilla tuntuisi piisaavan.

Mutta, tässä nyt niitä kuvia kun niitäkin lupasin laittaa...










Vielä pakko lisätä yksi kuva joka on otettu 19.2. kun Pippa oli meillä hoidossa muutaman päivän. Tässä sisaruskolmikko.

Unna, Ado, Pippa

Ei kommentteja: