tiistai 23. elokuuta 2011

20.-21.8.2011 Mustialan maastokisat

20.8. suunnattiin auton nokka kohti Mustialaa klo 7 jälkeen. Mukana Lara, Koukku, Unna, Ado ja Daria.
Olimme ajoissa paikalle ja mentiin ilmoittamaan Lara ja siitä sitten ell. tarkastukseen. "Leiriydyttiin" nurmikolle tuolien, ym kanssa ja alettiin odottamaan lähtöarvontaa.

Lara juoksi ensin Marinkan omistaman kauniin Tinkan (Katinka) kanssa. Tinka jostakin syystä keskeytti, mutta Lara veti koko matkan ja pisteitä kertyi 220p ja oli silloin jaetulla 5. sijalla.
Finaalia odoteltiin taas ja Lara oli niin väsynyt että pelkäsin jättävän kesken finaalin. Kuitenkin piristyi kun lähtötarkastuksesta lähdettiin kohti kisapeltoa kävelemään sen n. 400-500m matkan.

Finaalissa parina oli Carabida's Dream Came True. Pari tuntui alkavan tuijottaa Laraa lähdössä ja kulki ihan Larassa kiinni, ajattelin että tulee tappelu. Kuitenkin hienosti Lara veti ja juoksi paremmin kuin alkuerässä. Lopussa eivät juosseetkaan suoraan vieheelle, vaan Lara kiersi vieheen "takaa" ja pari lähti kauemmas. Pari diskattiin finaalissa ja Laralle pisteitä tuli 247p.

Yhteensä Laralle tuli pisteitä 467p. Sijoitus yllätti täysin! Narttujen 2. SERTK ja va-CACIL! Hienosti siis neito paransi juoksua. 1. tuli Anna-Su Xarifa ja 3. Anna-Su Xena Fighter.

Kuvannut: Ella Niinistö

TOP3 borzoi nartut
kuva: Ella Niinistö
Yövyttiin Tammelassa Venesillan leirintäalueella.
Sunnuntaina 21.8. lähdimme takaisin Mustialaan ja tällä kertaa juoksemassa oli Koukku. Alkuerässä Koukulla oli parina Zaraque's Holy Smoke. Koukku oikoi heti alussa eikä taaskaan uskaltanut vieheelle jäädä vaikka pari olisi nyt päästänytkin. Pisteitä tuli kuitenkin 176 eli päästiin finaaliin.

Sadetta saatiin niskaan ennen finaaleja ja Adon kanssa sadetta pidettiin toimisto/kahvila katoksessa ja poika tutustui Anitan Huimaan, Luxiin ja Hupi-pappaansa. :)

Finaalissa Koukku juoksi yksin ja selvästi paremmin kuin alkuerän, nyt jäi vieheellekin. Pisteitä tuli 220. Koukulla oli kivaa ja ilman loukkaantumisia selvittiin ja se on tärkeintä!

Koukulle yhteispisteitä tuli 394p ja sija 21/21 ja ainoa ilman SA:ta.

Ei kommentteja: