maanantai 1. elokuuta 2011

Pori KV ja sprintti-ilta

28.7.2011 olimme Lännen vinttikoirien sprintti-illassa. Tuttuja tuli nähtyä jälleen paljon! Ihanainen Spot neitonenkin tuli menoa ihmettelemään vaikka tietysti ei juoksemaan päässyt. Sulo-serkkukin tavattiin eli Miyessa Bucket Of Love, ikää 2kk :) ♥

Oli mukava tavata teitä kaikkia taas, en jaksa nyt nimeltä luetella kaikkia. :D

Juostava matka 100m
Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" (iso): 7,185s (50,1km/h) sija 5/23
Roberta's Konnankoukku "Koukku" (iso): 7,258s (49,6km/h) sija 8/23
Rokinet's Sea-Buckthorn "Ado" (pieni): kesk. (iski pissahätä loppumatkassa ;))
Rokinet's Blueberry "Unna" (pieni): 11,357s (31,7km/h) sija 3/3
30.7.2011 menimme Porin kv näyttelyyn raviradalle. Hieman kauhistutti kun JUN&NUO urokset sai H:n, avoimista uroksista 2 sai EH:n ja 1 sai HYL, valiot ja veteraani sai ERIn ja Juniori narttu H:n...
Kuitenkin tuomarina ollut Unto Timonen tykkäsi kovasti Larasta! ♥ SA:ta ei antanut niukan turkin ja hoikkuuden takia, mutta kuulemma kunhan turkki kasvaa ja saa lisää massaa runkoon niin hyvä on! Ei kuulemma ole kuitenkaan kapea vaan löytyy sitä pyöreyttä, wuhuu! :D
Jenni Veijalainen

Marosnaje Anastasija Ljuba "Lara" NUO-ERI NUK1
"Kaunislinjainen nuori narttu. Kaunis pää. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut etuosa. Hyväluustoiset raajat. Kaunis ylälinja. Toivoisin sille hieman enemmän rinnan syvyyttä. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu erinomaisesti. Turkki ei tänään parhaimmillaan."

Muita tuloksia Porista:

PU1 CACIB Of Golden-west Hearty Taifun


PU2 vara-cacib Rajalinjan Flash Thowra
PU3 Rajalinjan Halis
PU4 VSP-vet Tarijemiran Boldarjeff
PN1 CACIB VSP Tarijemiran Enitja
PN2 vara-cacib ROP-vet Tarijemiran Beresina
PN3 SERT-> FI MVA Polongain Oljakova

Erityisesti onnea Simban ropista kasvattaja Ninalle (Kennel Of Golden-West) ja omistaja Kaisalle (Kennel Coverdale's)! ♥♥
Sekä Zojan valioitumisesta Pialle (Kennel Zatravin)! ♥♥♥

Kovasti myös tykästyin Pian Kirilin poikaan Severiin (Carabida's Dance Of Joy), jotenkin niin mukavan näköinen ja oloinen pakkaus. :) Haliksen (Rajalinjan Halis) liikkeet taas aiheutti mussa niin "wow"-reaktion.
Lupauduin myös auttamaan Tarja Savista borzoiklubin sivujen ylläpidossa, Pia kun sitä minulta kysyi. ;)

Kuvia borzoista (paitsi VET-uros): Lauantai
♥ Severi ♥
♥ Halis ♥
Usva-italiaano on Laran uusi rakkaus :) ♥
Jenni Veijalainen
 Oli taas mukava tavata Sirpa, Jenni, Nina, Pia, Virpi, Petriina, Crista, Eija, Satu jne. Ja erityisesti vielä Jennille kiitos seurasta kehän laidalla! :) ♥

♥ Zoja ♥

Kotiin lähdimme kahden jälkeen ja matkalla Pia soitti, kolmen aikoihin sovittiin treffit Harmaalinnan koirapuistoon. Pia siis saapui paikalle Zojan kanssa ja samalla hän näki kasvattinsa Darian ja Doran (Cristan penneli, Zatravin Dina)
♥♥♥♥♥
31.7.2011 menin turistiksi jälleen näyttelyyn ja kamera toki mukana. Unna ja Koukku pääsivät myös mukaan, Koukku kun meni lainaan junior Handleriin.
Hienosti Heidi Talvitie selvisi Koukun kanssa vaikka sijoitusta ei isosta junior handler joukosta tullutkaan.
Kuvailin muutenkin jonkin verran juniorhandlereita, joitakin satunnaisia kuvia muista roduista ja sen lisäksi vielä kääpiövillakoiria.

Tällä kertaa kiitos lähtee jälleen Pialle ja myös Sannalle, Kimmolle ja Tuijalle sekä Heidille+äidilleen ja siskolleen+tämän poikaystävä!

Kuvia sunnuntailta.
 
Nyt elokuu onkin täynnä ohjelmaa, tällä viikolla lähdemme perjantaina asuntovaunun kera käymässä mm. Tuurissa ja käymme myös Seinäjoella treffaamassa Möhköä (Rokinet's Gooseberry), palaamme sunnuntaina takaisin.
Ensi viikon viikonloppuna olisikin sitten Helsingin pentunäyttely. Siitä seuraavana vkl Mustialan maastokisat kera Koukun ja Laran ja siitä seuraavalla viikolla SMM maastot Laran kanssa Helsingissä.

Laralle olen myös alkanut pikkuhiljaa miettimään urosta vaikka mahdolliseen astutukseen aikaa onkin vielä n.2v.

2 kommenttia:

surki kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno tuo Severi :O Härrekuud!

Jenni kirjoitti...

Näin ajoissa, musta saa seuraa kehän laidalle milloin vain;)