tiistai 16. elokuuta 2011

Kuulumisia

Edellinen postaus kun oli pelkästään kuvia täynnä, niin kirjoitellaas nyt hieman kuulumisiakin.

Elokuun ensimmäinen viikonloppu siis vietettiin lopulta ihan Porissa. Jäi kokonaan tuo Pohjanmaan reissu tekemättä ja myöhemmin sitten päästään Möhköä tapaamaan.

Perjantai oli melko laiska päivä, ainoastaan pojat kävin lenkittämässä kytkettynä, koskapa tuolla oli nyt niin hirveä liikenne. Olisi siis ollut täyttä tuskaa lähteä enään neljän tytön kanssa liikkeelle. Taisi liikenne suunnata tuonne metsästysliikkeen suuntaan.

Lauantaina nukuttiin koirien kanssa pitkään ja kun sain koirat ruokittua (+ lepotauko) niin päätin lähteä Koukun kanssa hiekkakuopalle. Kuitenkin lenkkareita jalkaan kiskoessani, aloitti Lara sellaisen serenadin että oli pakko ottaa myös neito mukaan. ;) Matkaa Viasveden hiekkakuopalle on vanhempieni luota n.7km/suunta eli tuli sopivasti lenkkeiltyäkin. Kolme tuntia saimme kulumaan aikaa, josta tosin eniten aikaa menikin kävelyyn. Ihastelimme matkalla hevosia ja väistelimme parhaamme mukaan autoja ojanpientareelle.
Kuopan löysin uskomattoman hyvin, ensimmäistä kertaa kun siellä olimme. Koirat vetivät kunnon rallin toisella kuopalla ja toisessa kuopassa taas eniten tongittiin lukemattomia roskia.
Olen muutenkin ihan ymmälläni miten hyvin Lara ja Koukku tulevat toimeen keskenään. Lara kun hiekasta kaivoi esiin vanhoja, kuivia nakkeja ja söi niitä. Ei edes ärähtänyt vaikka Koukku meni viereen. Kotonahan Lara käy päälle jos hänen syömisiin mennään lähelle, siitä johtuen syö eri tilassa aina.
Kumpikin kahlaili vedessä ja nauttivat täysin rinnoin.
Kotimatkalla meinasi jalat pettää alta pari kertaa kun alkoi väsymys painaa itseä.

Sunnuntaina mentiin sitten vanhempien kyydillä hiekkakuopalle ja mukana jälleen Koukku ja Lara. Tällä kertaa ei ihan yhtä suurta vauhtia ollut päällä, mutta nauttivat kuitenkin. Ja jälleen käytiin kahlaamassa. :)

Alkuviikko olikin sitten ihan kotosalla oleilua vain. Niin ja tulihan meille Helmi-pannat Lindalta ;)

Torstaina oltiin maastoharkoissa ja Koukku juoksi ensin parin kanssa ja sitten yksin. Intoa piisaa kyllä! Unna ja Ado juoksivat apinan raivolla suorat ;)

Viikonloppu meni näyttelyissä, mutta siitä tulossa oma postaus

Ei kommentteja: