tiistai 31. tammikuuta 2012

Esittelyssä: Daria

Noniin, saadaan esittelytkin valmiiksi kun viimistä viedään!

Zatravin Daria eli tutummin Daria

kasvattajan luona
Daria on myös koira jota ei pitänyt tulla. Oltiin Pian kanssa yhteyksissä, iski epätoivoa ja olin valmis koko jutun unohtamaan, ihan vaan kyydin puuttumisen takia. No kuinkas ollakkaan että yksi silloin vielä puolituttu lähti hakemaan pentua ja pääsin hänen kyydillä katsomaan tyttöä. Olin aivan myyty ja kamera lauloi. Tehtiin sopimukset ja jätin kuitenkin tytön vielä sinne odottamaan.
Sitten iski paniikki: mistä kyyti että pääsee Darian hakemaan? No kaveri sitten pelasti ja kertoi että hän voi lähteä kuskaamaan. Niin sitä sitten yhtenä aamuna lähdettiin, mukana kaverin seropi ja Lara.

Larahan pääsi tutustumaan pentuihin aidan läpi ja Dariaan myös silloin kun kasvattaja piti sylissä. Ei mitään ongelmaa, ei ärähdystä ja Lara oli sitä mieltä että onkin tylsiä otuksia. Kovasti Daria olisi halunnut takas pentutarhaan mennä ja Oiva-veli olisi meidän mukaan lähtenyt. :)
Kotimatka pääsi viimein alkamaan haikeissa tunnelmissa, olihan Daria kasvattajan suosikkityttö.
Matkalla Daria kiljui ja halusi takapenkille Laran viereen, kuitenkin lopulta nukahti syliini.

Daria ja Oiva
Kasvattajan luona viimeistä kertaa, kasvattaja halusi yhteiskuvan minusta ja Dariasta

kotimatkalla pysättiin syömään

Alusta asti Daria otti paljon mallia ja tukea Larasta. Vähän jännitin miten suhtautuu taajaman vilinään ja erityisesti autoihin, mutta eipä toinen pelännyt yhtään! Toinen menee reippaana Laran perässä ja edes rappukäytävä+hissi ei pelottanut yhtään! Lara ottikin heti tytön hienosti vastaan ja oli kovin ihastunut pikkuiseen pirpanaan. :) Välillä vaan pestiin silmät, välillä usutettiin leikkimään ja loppuaika nukuttiin lähekkäin.
"Äitii, mä haluun sänkyyn!"
10vko
Laran kanssa ensimmäinen poseeraus
Ensimmäinen tapaaminen Unnan ja Adon kanssa oli hirmu pelottava
 Daria oli aluksi hyvin herkkä, huutoa piisasi heti kun joku hipaisi ulkona,tms. Aluksihan tyttö ei uskaltanut oikeastaan leikkiä muiden kanssa, mutta nykyään ei todellakaan sitä ongelmaa enään ole! Pikkuhiljaa uskallettiin alkaa leikkimään Unnan ja Adon kanssa, Lara oli ihan liian raju tytön mieleen. Dariasta tuli meidän koirien oma hoidokki jota täytyy pestä ja hoitaa. :)
Tuhoja ei pahemmin ole aikaiseksi saanut.

Viettiä tytöllä on vieheeseen ja pari kertaa onkin hienosti juossut harkoissa suoran. Kiihdytyskisoissakin vauhtia oli yli 30km/h ja sijoitus 3/4! Tänä vuonna päästääkin kunnolla kisaamaan ja Oulun seudun maastokisat olisi tarkoitus olla se mistä ura korkataan, ikää kun juuri ja juuri tarpeeksi sinne. :)

Näyttelyt on kuitenkin myös harrastuksena. Takana on nyt kaksi pentuluokkaa ja yksi junioriluokka. Tampereen erkkarista PEK3 ja Helsingin pentunäyttelystä PEK2 KP. Junnu-ura aloitettiinkin sitten Turun KV näyttelystä ja hienosti tiukalta tuomarilta tuli se ERI ilman sijoitusta!
Seuraavaksi suunnataan 1½vko päästä Tallinnaan, sitten maaliskuussa Kaarinaan ja Norjaan, jne.

Mätsäreitäkin ollaan kierretty, kaikista saatu punainen nauha ja yhdestä ei sijoitusta. Muuten siis PUN3, PUN4 ja PUN2 eli 4 mätsäriä takana.


Aivan, voisi tietenkin jotakin virallistakin tietoa kirjoittaa!
Eli kasvattaja on Pia Söderholm joka myös tytön omistaa, Daria on siis sijoituksessa. Isä on suomalainen FI MVA Rajalinjan Keikari "Reiska" ja emä venäläinen FIN & EE & LV MVA Ametistovaya Svora Yashma "Irina".
Sisaruksista löytyy kaksi veljeä eli Zatravin Dmitry "Oiva" ja Delov "Delo", siskoja on kolme eli Dina "Dora", Dasha "Kira" ja Denja "Dooris".

Sitten vielä kuvia, sitähän tämä postaus nyt melkein on muutenkin ollut. ;)
5kk
6½kk
7kk


8kk

1 kommentti:

Ida-Maria kirjoitti...

Daria on kyllä mun lemppari tein tytöistä <3