sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Match show 15.1.2012

Tänään olimme Kokemäellä entisen kouluni, HAYO:n pitämässä mätsärissä. Mukana oli turistina Netta, Unna ja Ado sekä kehään mennyt Daria.

D oli pennuissa, niitä olikin reippaasti yli 30 paikalla! Tapasimme tuttujakin kun näimme Eijan taas kera Colli-borzoin (Charlotte'russe Malcolm). Hienosti Colli olikin lopulta isojen aikuisten PUN2!

Daria oli hyvin rohkeana hallissa, mutta sitten tuli takapakkia. Kävelimme ohi kun yhtäkkiä kelpie meinasi käydä Darian päälle, onneksi olin nopea ja sain tytön vedettyä pois siitä äkkiä. Loppupäivä sitten tungoksessa pelkäsi ja kehässä panikoi ja yritti pois kun olimme kaikki siellä. :( Parikilpailussa kuitenkin meno hienosti, antoi nätisti katsoa hampaat ja sen takia sinne menimmekin. Darialla oli parina b&t pk mäyräkoira, Daria sai punaisen nauhan.


Odotellessa kehiä tuli Saanakin käymään Titon ja Junon kanssa, mukava oli taas nähdä!

Punaisten kehässä tyttö oli taas aivan paniikissa kun perässä ollut lappari koko ajan oli persuuksissa kiinni nuuskimassa ja edessä ollut snautseri ahdisteli myös aluksi. Yllätys oli kuitenkin suuri kun TOP10 joukkoon vielä jäimme. Kehä oli onnettoman pieni ja liikkuminen oli vaikeaa kun ohikaan ei päässyt.

Lopulta Daria siis PUN2! Ihan mahtava suoritus siis!
Takana nyt 4 mätsäriä, 4 PUN ja 3 sijoitusta :)

Palkinnot oli ihan mukavat. RC reppu, RC pyyhe,tms, 2xLuhta käsipyyhe, kaulakoru, pieni pss Estrella Grill sipsejä, koirille 7-8 lihatikkua, muovinen rengaslelu, solmulelu, tunnistus"laatta" pantaan, wc-kyltti, pieni kukkaro, jne.


Ensi viikolla siis suuntana Turku KV, tuloksia ja turinaa siitä silloin lisää! Katsotaan josko saisi aikaiseksi kirjoittaa vaikka jonkin esittelyn,tms tuossa viikolla vielä.

Ei kommentteja: