tiistai 10. tammikuuta 2012

Esittelyssä: Unna

No niin, jatketaampas taas esittelyjä niin saadaan ne loppuunkin joskus. ;)

Rokinet's Blueberry eli tuttavallisemmin Unna


0vrk
Unna on siis oma kasvattini, pentueen pienin pentu. Unna syntyi samaan aikaan Biffin kanssa, olivat neljänsiä syntyjiä. Äitini valitsi heti että tämä on hänen tyttönsä, ihan selvästi! Painoa tytöllä ei ollut syntyessään kuin vaivaiset 164g, muiden painaessa yli 200g. Blogissani onkin sivu "Unnan kasvu" josta on mahdollista katsoa miten paino kehittyi, tosin kirjoittaminen siihen jäi paljon kesken, mutta ainakin alkuajat on merkattuna.
Missään vaiheessa Unna ei osoittanut olevansa heikko, sitkeästi työntyi 10 sisarustensa läpi nisälle ja yleensä se olikin nimenomaan Unna ketä siellä oli imemässä kun muut nukkui. Tyttö sai aluksi myös lisäruokintaa ja nurti plus geeliä, en tiedä oliko se turhaa vai ei mutta ainakin päivä päivältä tuli painoa lisää.


Unna juotossa

Unna osoitti hyvin kuinka pieni ei aina ole se heikoin. Unna jatkoi hienosti kasvuaan kun taas yllättäen keskikokoa ollut veljensä kuihtui pois. Viikkojen aikana tuli huomattua kuinka sisukas tyttö on ja alkoi sieltä se riiviöpuolikin tulla esiin. ;)
Kira ja Unna
Unna nisällä
Juuri silmät auennut
Unna oli ensimmäinen joka avasi silmänsä ja myös ensimmäinen joka alkoi ottamaan huteria askeleita. Ja jotta se ei siihen jää, oli tyttö myös nyt ensimmäinen ketä juoksunsa aloitti. Intoa ja virtaa piisannut oikeastaan aina. Pahapari Adon kanssa heti pienestä pitäen.

3vko
ensimmäinen seisotus, 3vko

Unna otti nopeasti muut kiinni kokonsa puolesta, tällä hetkellä painoa on siinä 11kg tienoilla. Pienihän tuo tyttö on toki vieläkin, mutta aivan mahtavasti kehittynyt!
Unnalla on näyttelyt mennyt oikein kivasti. Piccolo Eventossa narttuja oli melko monta ja kaikki eivät sijoittuneet, Unna tuli kuitenkin sijalle 3.
Pentunäyttelyssä Helsingissä oli narttuja paikalla 5-6 ja tyttö taas PEK3 ja KP.
SVKL:n erkkarissa Unna oli hienosti hyyyyvin isosta joukosta PEK3.

Ensimmäinen virallinen näyttely olikin Helsingissä Voittaja 2011. Hienosti tyttö sai ERI:n hyvin tiukalta tuomarilta.  Seuraavaksi suuntaamme nyt Turun KV näyttelyyn ensi viikolla ja ensi kuussa tyttö pääsee valloittamaan Viroa kun suuntana Tallinn Winter Cup 2012!

Ensimmäisestä mätsäristä tyttö oli hienosti pentujen SIN2!

Siskoa saattamassa juna-asemalle
Furr-kaniin tutustuminen

Tyttö on myös osoittanut oikein hyviä juoksutaipumuksia. Lännen vinttikoirien harjoituksissa ollaan käyty ja viettiä kyllä piisaa! Keväällä pitäisi koittaa nyt koko rataa ja jossakin vaiheessa sitten parin kanssa. Kirjat anotaan heti kun mittaus saadaan suoritettua. Länkkärien sprintti-illassa Unna oli pienten koirien sijalla 3/3 (ainoa pentu koskapa Ado keskeytti) ja nopeutta oli hienosti 31,7km/h (ikää 5kk).
Kiihdytyskisoissa Unna olikin hienosti pennuissa sijalla 2/4! Nopeus oli tällöin 45,6km/h ja ikää 7kk.

Kiihdytyskisat

Ei kommentteja: